Tulevista viikoista ja blogin pointti

Paljon on palstoilla ollut spekulaatiota siitä, että nämä keissit, joita itse olen nyt jo tuonut esiin, että saadaanko niistä raavittua mitään, vai kuivuuko tutkinta kasaan.

Moni oikeusoppinut varmasti ymmärtää, että isossa osassa tapauksistani ei ole tai välttämättä löydy todistajia, ellei joku puhu poliisiin sisältä. Ne eivät silti ole kuitenkaan blogin ainoa tarkoitus.

Kyselyitä tulee, että tuleeko minulta vielä omia juttuja lisää? Vastaus: kyllä tulee. Blogi on vasta aloitettu ja maltti on valttia. Osan olen jättänyt toistaiseksi kertomatta ihan tutkinnallisista syistä, ettei kaikkeen osata poliisin puolelta valmistautua.

Blogin isoin merkitys on ollut alusta asti se, että lukijoilta tulisi omien paljastuksieni ja ulostuloni myötä juttuja ja mahdollisimman moni teistä lukijoista, jotka olette kokeneet vääryyttä poliisin puolelta, saisitte juttuihinne edes jotain oikeutta, ja huonot yksilöt poliisista paljastuisivat mahdollisimman laajalti. Vain näin saamme maahamme luotettavamman poliisin. Se on myös poliisin oma etu, ei pelkästään kansan. Teidän tapauksenne ovat ihan yhtä tärkeitä, kuin omani.

Juttuja ja kertomuksia on tullut teiltä todella paljon ja niitä tutkii nyt erittäin hyvät ja luotettavat toimittajat, jotka eivät takuulla ole korruptoituneita. Sen olen itse varmistanut todella monesta lähteestä ja käytin siihen paljon aikaa. Blogi on herättänyt todella suuren huomion ja yli puoli miljoonaa lukukertaa on mennyt eilen rikki. Suuri kiitos kaikille lukijoille ja blogin jakajille. Juttuja tarvitaan edelleen ympäri Suomea, jokaisella on merkitys!

Nyt huomio on nimenomaan tulevassa, kun toimittajat alkavat ensimmäisiä juttuja julkaisemaan ja niitä teidän juttujanne ruvetaan tutkimaan. Jokainen varmasti ymmärtää sen, että jos puhun mädistä yksilöistä poliisissa, niin se ei koske ainoastaan Helsingin poliisilaitosta.

Teiltä on tullut todella paljon kirjoituksia, joista erittäin suuressa osassa olemme toimittajien kanssa todenneet sen, että on ainakin jotain perää lähteä selvittämään tarkemmin. Sitä miten laaja paljastus tästä kaikesta tulee, ei osaa kukaan tässä vaiheessa ennustaa.

Sen voin kertoa, että lukijoilta on tullut juttuja ympäri Suomea ja uskon, että ensimmäisten uutisointien jälkeen niiltä, joilla on ne kaikista herkimmät jutut, ja luotto minuunkin vielä kysymysmerkin alla, tulee ne kaikista kamalimmat luettavat. Osa jutuista on ollut jo nyt todella järkyttäviä. Painotan, että minä en voi tietää kirjoitusten totuudenperää, mutta sitä varten on nyt oikeat ihmiset niitä selvittämässä. Ja sitä ei nimenomaan tee nyt vielä poliisi itse.

Olen itse menossa lauantaina ensimmäiseen kuulemiseen omista väittämistäni, joita olen kirjoittanut. Toistaiseksi minua kuullaan asemassa muu. Tämä siksi, että kyseessä on tosiaan esiselvitys, eikä esitutkinta.

Omat juttuni eivät ole todellakaan ainoat tärkeät, vaikka toki nekin täytyy selvittää, vaan myös ne teidän, jotka olette kokeneet vääryyttä. Varsinkin poliisien nykyisten ja entisten kumppaneiden suusta tulee varmasti ne rankimmat totuudet ja en voi edes kuvitella, miltä heistä tuntuu tällä hetkellä, kun miettivät uskaltaako kirjoittaa vai ei.

Loppuun sanon teille sen, että mihinkään netissä ei kannata luottaa sokeasti. Kun sen sanon, puhun myös tästä omasta blogistani. Kun ensimmäiset uutisoinnit luotettavilta valtamedioilta tulevat, siinä vaiheessa voi alkaa uskoa täysin, tai edes osittain lukemaansa. Aloitukset asioista on jo perusteellisesti tehty, ja minua tullaan haastattelemaan lähiviikkoina kunnolla asian tiimoilta. Kuten olettekin jo ehkä huomanneet, minulla on todella paljon sanottavaa ja kerrottavaa.

Ne jotka epäilevät sitä, voiko poliisi tehdä näin sairaita tekoja, joista olen kertonut, kannattaa lukea eilinen Iltalehden artikkeli poliisista, joka kiristi rahaa teiniltä.
Loppuun sanon jotain, mitä en tiedä kannattaisiko sanoa, mutta olen jo moneen kertaan todennut, että minua ei pelota enkä tule luovuttamaan, vaikka henki lähtisi.

Poliisin sisällä on aistittavissa tällä hetkellä pelkoa, jota ei kukaan osaa sanoa, mistä siinä on kyse. Tämän saman on havainnut myös muutama asiaa tutkiva toimittaja. Olen saanut parilta poliisilta viestin, jossa on sanottu ”olethan varovainen”. En ota tähän sen enempää kantaa, kuin että uskon että kyseessä on jotain poliisijohtoon liittyvää. En tiedä onko sitten laitoksilla niin rankka painostus olla kirjoittamatta organisaation sisältä minulle mitään, vai mistä. Tämä on oma mielipiteeni, mutta erittäin huolestuttava ja vakava asia siinä vaiheessa, kun minua varoitetaan ja ollaan huolissaan minun turvallisuudestani sekä poliisin, että toimittajien puolelta. Kukaan kun ei vielä tiedä, mihin olen todellisuudessa sohaissut. Tämä pelko asia koskee siis nyt ainoastaan Helsingin poliisilaitosta.


Tsemppiä teille hyville poliiseille! On varmasti joillain laitoksilla kova paine päällä.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

11 vastausta artikkeliin “Tulevista viikoista ja blogin pointti

  1. Ne ovat erittäin tärkeitä selvittää tottakai. Mutta kuten ehkä ymmärrät todella rajuja juttuja on tullut lukijoilta ja ne ovat ihan yhtä tärkeitä kuin minun. En ole sanonut että minun juttuni eivät ole mitään tai ole tärkeitä. Päinvastoin.

   YT Joakim

   Tykkää

 1. Niin. On minuakin varoiteltu poliisin ”härkkimisestä”. Itse olen kuitenkin vetänyt rajan vain omiin asioihin jotka eivät liity tähän poliisin vakavampaan rikolliseen toimintaan mitenkään joten en ymmärrä miten heidän muuta toimintaansa uhkaisin. Tai miten sinäkään. Minua on varoitettu mm. siitä että poliisi voi laittaa autooni tai kotiini esimerkiksi ison erän huumeita ja sitten heittää vankilaan useaksi vuodeksi. Poliisin toiminnan tuntien en yllättyisi tästä. Kannattaa siis varoa lavastuksia jne. Niin absurdilta ja hullulta kuin se kuulostaakin. Yhden tai muutaman ihmisen elämä ei merkitse poliisille mitään. Poliisissa on henkinen itsepintaisesti pinttynyt ja juurtunut vääristynyt vinouma asenteissa. Kannattaa turvata selusta.

  Liked by 1 henkilö

  1. En tiedä huumelavastuksista mutta isokokoisena miespuolisena ”neekerinä” minulla on kyllä paljon kokemusta siitä, että jos joku satunnainen ihminen vaikka pitää sinua epäilyttävänä, soittaa poliisit ja he tulevat paikalle, niin jos tämä paikalle tullut pellepartio lähtee selvittämään tilannetta vasta otettuaan sinut väkivaltaisesti rautoihin tai heitettyä ihan ”varmuuden vuoksi” maahan pääedellä, niin seuraavaksi he pahoittelevat tapahtunutta mutta samalla uhkaavat syyttää rikoksesta ”virkamiehen väkivaltainen vastustaminen”. Tämä kun toimii jokaisessa tilanteessa pelastamaan huonon poliisin. Tai en tiedä, enpä ole koskaan uskaltanut viedä mitään asiaa eteenpäin ja varmaan olen ollut oikeassa.

   Tykkää

 2. Alkaa jo lässähtää tämä blogi, kun ei ole aikoihin tullut yhtään asiakirjoitusta omista kokemuksistasi, vaan kaikenlaista meta-höpinää vaan. Kirjoitas nyt lisää artikkeleita niistä tapahtuneista jutuista, kuten olet lupaillut, eikä tällaista turhaa höpötystä.

  Tykkää

 3. En löytänyt mainitsemaasi artikkelia kiristäjäpoliisista Iltalehden sivuilta, joten katsoin myös Ilta-Sanomat. Siellähän se olikin: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007904400.html (voi olla, että oli myös IL, mutta hakutoiminto ei ainakaan löytänyt). Uutinen on itse asiassa alun perin STT:n, kuten merkattu juttuun. Tämä yksi linkki nyt ainakin tiedoksi mahdollisille muille kiinnostuneille.

  Tykkää

 4. Kuukausi mennyt ja jutun juttua ei ole tullut yhteenkään lehteen…. Eiköhän tää ole tässä, tarinat tarinoita. Jokainen mielikuvituksen omaava keksii parempia ja jännempiä juttuja.

  Tykkää

  1. Käsittääkseni tällä viikolla on tulossa. Onhan tarinat tarinoita kunnes alkaa esiselvityksestä tulemaan ensimmäisiä tiedotteita. Mediat eivät siihen puutu.

   YT Joakim

   Tykkää

 5. 6.5.2021 12:39
  Käsittääkseni tällä viikolla on tulossa. Onhan tarinat tarinoita kunnes alkaa esiselvityksestä tulemaan ensimmäisiä tiedotteita. Mediat eivät siihen puutu.

  YT Joakim

  Eipä juuri ole näkynyt… Täytyy sanoa samaa kuin joku jo aiemmin, paljon melua tyhjästä. Mitään muuta näyttöä ei ole kuin Sun jutut, tarinat ja sepustukset.
  Selitykset paranee vaan ja aina vedotaan siihen että tutkinta kesken jne jne jne soppaa. Voi voi !

  Tykkää

  1. Jos ei nyt mene perille niin blogin tarkoitus ei ole suoltaa uutisia. Tämän kommentin jälkeen tuli Ylen uutinen ulos. Jos meni ohi niin tästä löytyy:
   https://yle.fi/uutiset/3-11921990
   Kyllä, poliisin esiselvitys on edelleen kesken, joten millaista uutisointia nyt odotat? Katkeran poliisin tekstin tunnistaa aina, surullista että silti kommentoit täällä jos kerran mielestäsi kaikki on pelkkää valhetta.. Ei ole tämän tarkoitus tyydyttää yksinomaan sinun tarpeitasi. Kannattaa nyt tutustua huolella mikä on tutkintaprosessi. Ei tietenkään ole vielä mitään näyttöä kuin oma tekstini koska kaikki on edelleen siellä esiselvityksessä. Jokainen uskokoon mitä uskoo ja ei näyttöä ole ennen kuin tutkinta valmistuu. Uutiset tulevat kun tulevat, sekin on varmaan sinulla mennyt ohi etten ole antanut millekään muille medioille mitään kuin Ylelle ja eräälle toiselle. Ihan syystä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: