Pidän tauon

Olen päättänyt pitää pienen tauon blogin kirjoittamisesta jääden odottelemaan poliisirikoksia koskevan uutisoinnin valmistumista. Kerron asian tässä ja nyt, jottette ihmettele, miksei tekstiä nyt tule. Saamani tiedon mukaan on odotettavissa melkoinen hässäkkä, kun seuraava uutinen tulee ulos. Blogin kirjoittaminen on ollut kaikin puolin raskasta, ja kuten voitte kuvitella, moni saamistani lukijaviesteistä on sisältänyt hyvinkin raskaita juttuja. Asian ja blogin kannalta on tärkeää levätä, jotta jaksaa taas painaa.

Tiedän monien seisovan takanani ja odottavan oikeutta ja muutoksia asioihin, muun muassa poliisin olemattomaan ulkopuoliseen valvontaan. Asiasta onkin jo noussut keskustelua. Hyvä niin. Vihonviimeinen asia, mitä nyt saa tapahtua on, että poltan itseni loppuun keskittymällä vain blogiin unohtaen oman elämäni.

Blogin elämä on vasta alussa ja oletan ja toivon tiettyjen asioiden siirtyvän rikostutkintaan esiselvityksen jälkeen. Silloin alkaa varsinainen selvitystyö rikoksista, jotka eivät ole vanhentuneet. Odotettavissa on toivottavasti yksi Suomen historian mielenkiintoisimmista rikostutkinnoista sekä mahdollinen oikeusprosessi.Olen yhä pitäytynyt antamasta haastatteluja muille kuin Ylelle ja toiselle valtamedialle, jonka työtä nyt odottelen. Kaikkeen on syynsä ja kun juttu julkaistaan, annan tarvittaessa juttuja tasapuolisesti jokaiselle.

Näillä sanoilla siirryn pienelle lomalle mökkeilemään ja palaan taas, kun aika on. Mukavaa alkuviikkoa jokaiselle!

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

6 vastausta artikkeliin “Pidän tauon

 1. Aluksi tämä tuntui oikealta ja että oikeasti joku viranomainen on havahtunut siihen kaikkeen väärään jota poliisitkin voivat tehdä joutumatta vastuuseen. Oikeasti tuntui, että tämän blogin kirjoittajalla oli omatunto. Nyt kun seuraa mitä maailmalla tapahtuu ja kuinka paljon poliisista löytyy oikeaa pahuutta kuten Raahen tapaus tänään todistaa, niin alkaa tuntua, että tämä on poliisin ja mainostoimiston kyhäilemä juttu. Siis poliisi tietää, että negatiivista töhnää on tulossa ja paljon, joten eikö olisi fiksumpaa tehdä tämmöinen blogi jossa tuodaan ne kaikkein vaarattomimmat tapaukset esille ja aletaan sitten hoitamaan niitä. Samaan aikaan kaikki Raahen tapainen raakuus ja julmuus lakaistaan jällen kerran maton alle.

  Totuus vaan tulee ilmi aina ja syylliset maksavat aina jollain tavalla.

  Ei poliisi ole mikään kansanpalvelija vaan eliitin väkivaltamuskeli, joka tekee niin kuin sille käskytetään ja ihan sama vaikka pieniin lapsiin sattuisi.

  Tykkää

  1. Hei, tosiaan erittäin surullisia juttuja on tullut esiin. Varmasti blogilla on ollut osaa siihen, että nyt alkanut paljastumaan aikamoinen läjä poliisin tekemiä rikoksia ja laitokset eivät enää uskalla peitellä tapauksia, sillä sellaisen esille tuleminen juuri nyt olisi täysi tuho.

   Blogin jutut ovat omia kokemuksiani ja blogin päähuomio on nimenomaan siinä, että miten nämä keissit lähtevät etenemään. Surullista on, että poliisista on tullut nyt näin kamalia tapauksia esiin, mutta myös hyvä niin. Pahinta ovat ne peitellyt rikokset, joissa ei ole oikeutta tullut ja poliisi on päässyt niistä luistamaan. Blogin juttuja en kyllä näe mitenkään lievinä, kyseessä kuitenkin törkeitä pahoinpitelyitä yms. Toivottavasti nämä kaikki pikkuhiljaa alkavat osoittamaan sen, että tässä maassa on todellakin tarvetta ulkopuoliselle valvonnalle. Jatkuvat viestit ”toinen poliisilaitos tutkii ja selvittää onko rikosta tapahtunut” kun alkavat turhauttaa kansaa todella paljon. Jokainen kun tietää mitä se pahimmillaan tarkoittaa.

   YT Joakim

   Tykkää

 2. Porvoon poliisissa on töissä henkilö, joka on ladannut laittomasti netistä 4000-5000 musiikki- ja elokuvatiedostoa nuoruusrikollisvuosinaan. Rikokset ovat jo vanhentuneet, muisti ei…

  Tykkää

 3. Hei,

  Voisitko poistaa sähköpostini edellisestä kommentista, kun on ilmoitettu ettei sähköpostia julkaista mutta silti se siinä näkyy. Yt Sebastian

  Tykkää

 4. Tuo aiemmassa kommentissa mainittu Porvoon poliisi, käytti myös huumeita sekopäisten huumekauppiauden seurassa, ja syyllistyi avunantoon omakotitalomurtoon samaisten narkkareiden toimesta, vaikkei siitä koskaan jäänyt kiinni. Rikokset ovat jo kauan sitten vanhentuneet, mutta ei poliisiksi pitäisi päästä, jos on elämänsä aikana tehnyt rikoksia, oli se sitten taaperoikäisenä tai vanhuksena.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: