Blogin Facebook-sivu

Selasin äsken Facebook-seuraajiani. Sinne on ilmestynyt tuhansia nimiä, joten koin parhaaksi luoda blogille kokonaan oman Facebook-sivun.

Poliisirikokset-blogilla on nyt siis virallinen Facebook-sivu, johon kirjoitan jatkossa paljon juttuja, joita en laita blogiin. Blogin FB-sivulle laitan jatkossa laittamaan kaikki poliisiin liittyvät asiat, jolloin oma sivuni jää ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön. Jos blogi kiinnostaa enemmän, lämpimästi tervetuloa seuraamaan.

Tässä suora linkki blogin Facebook-sivulle:

(1) Poliisirikokset blogi | Facebook

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

2 vastausta artikkeliin “Blogin Facebook-sivu

 1. Harmi 😦

  Toivottavasti et tätä blogia kokonaan jätä siirtyessäsi toiselle sivustolle..

  Tykkää

  1. Hei, en missään nimessä jätä blogia. Olen alusta saakka kirjoitellut myös omalle Facebook sivuilleni paljon asioita blogin ympäriltä ja sinne on tullut todella paljon seuraajia. Sen vuoksi keskitin nyt kaikki blogiin ja poliisiin liittyvät postaukset tulevaisuudessa yhden sivun alle. Facebook sivu on ikäänkuin lisänä, jonne laittelen esimerkiksi uutisia, kommentteja, sekä paljon mielipide kirjoituksia. Blogin Facebook sivu on tehty nyt niitä juttuja varten, joita olen julkaissut omalla henkilökohtaisella FB sivullani. Eli mikään ei muutu, keskitän ainoastaan kaikki poliisiin liittyvät postaukset yhdelle sivuille. Se helpottaa niin blogin seuraajia, kuin myös oman sivuni seuraajia joka taas liittyy musiikkiin ja omaan elämääni siinä, että molemmilla sivuilla on sitten vain sitä tekstiä joka sinne kuuluu.

   YT Joakim

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: