Loma ohi

Tosiaan tännekin kirjoitan, että blogi ei todellakaan ole kuollut tai loppunut. Paljon on jäljellä ja paljon on vasta alussa. Olen pitänyt lomaa muuton yms oman elämäni kanssa, jotta jaksaa sitten kun sen aika on tulossa.

Paljon on lähiaikoina tulossa, podcastia, median juttuja yms. Jos haluaa tosiaan blogia seurata mahdollisimman reaaliaikaisesti kannattaa laittaa blogin FB sivu seurantaan osoitteessa: https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Sinne tosiaan tulee juttuja, joita en blogiin laita jottei täyty liian paljon ylimääräisellä. Siellä myös ilmoitan tulevista liikkeistä, haastatteluista ja tapahtumista.

Vielä odotellaan tovi lehtijuttua, ennen kuin alan enemmän haastatteluja antamaan. Toistaiseksi edelleen joudun kaikista kieltäytymään hyvästä syystä. Yksi mielenkiintoinen podi on tulossa ja siitä kerron tännekin, kun on ulkona.

Muuta ei vielä toistaiseksi tarvitse sanoa ja paljastaa. Nyt ylimääräisen ajan käytän sähköpostien ja juttujen kahlaamiseen, joita on tullut taas sen verran, että täytyy keskittyä tosissaan niihin. Mukavaa ja turvallista alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: