Loma ohi

Kirjoitan tännekin, että blogi ei todellakaan ole kuollut tai loppunut. Paljon on jäljellä ja paljon on vasta alussa. Olen pitänyt lomaa muuton ja oman elämäni kanssa, jotta jaksan sitten, kun alkaa tapahtumaan.

Paljon on lähiaikoina tulossa, podcastia, median juttuja yms. Jos haluaa tosiaan blogia seurata mahdollisimman reaaliaikaisesti, kannattaa laittaa blogin Facebook sivu seurantaan osoitteessa: https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Sinne kirjoitan juttuja, joita en blogiin laita, jottei blogi täyty ylimääräisistä jutuista. Facebookin puolella ilmoitan myös tulevista liikkeistä, haastatteluista ja tapahtumista.

Vielä täytyy odotella tovi lehtijuttua, ennen kuin alan haastatteluja antamaan. Toistaiseksi edelleen joudun kaikista kieltäytymään hyvästä syystä. Yksi mielenkiintoinen podcast on tulossa ja siitä kerron sitten tännekin, kun se on ulkona.

Muuta ei vielä toistaiseksi tarvitse sanoa ja paljastaa. Nyt ylimääräisen ajan käytän sähköpostien ja juttujen kahlaamiseen, joita on tullut taas sen verran, että täytyy keskittyä niihin tosissaan. Mukavaa ja turvallista alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: