Lisää erikoisia toimia johdon ja liiton puolelta

Mielenkiintoisia tosiaan ovat nämä johdon ja liiton reaktiot olleet. Kyllä, olen kritisoinut SPJL:n liiton puheenjohtajaa avoimesti puhtaasta idiotismista. Kyse ei silti ole poliisikunnan maineen vahingoittamisesta, kuten erittäin moni poliisi on jo tajunnut ja minulle kirjoittanutkin. Koko blogin pointti on nimenomaan parantaa poliisin mainetta ja uskottavuutta. Tällaiset kirjeet, joihin lisätään pykäliä, että voi erottaa jos henkilö vahingoittaa poliisin mainetta, ovat silmiini täysin naurettavia. Liittoa olen kritisoinut ainoastaan herra Jonne Rinteen lapsellisen sokeista kommenteista, jossa mies on kertonut avoimesti ettei poliisi omaa kalakaveriaan tutki. Kuka sitä oikeasti uskoo jos puhutaan kunnon hyväveli piireistä ja niistä poliiseista, joita ei poliisikuntaan saisi kuulua? Laittakaa arvoisat lukijat nyt huolella kommenttikenttä laulamaan.

Tässä jälleen täysin naurettava osoitus siitä, kuinka muualla kuin suorittavalla tasolla on hommat todella pahasti pielessä. En ole itse eronnut liitosta, päinvastoin, asiallisesti ollut yhteydessä työttömyyskorvauksiin liittyen.

Herra Rinteelle terveisiä, että tuskin kauan luottamus säilyy, kun näin naurettavalla tavalla asioita hoidetaan. Eikö liiton puheenjohtajan tehtävä olisi edustaa koko poliisikuntaa parhaalla mahdollisella tavalla? Jos poliisin luottamusta ja uskottavuutta pahentaa, että viimein joku uskaltaa kertoa sisältä päin, mitä poliisissa pahimmillaan tapahtuu, ollaan jo pahasti pielessä. Ei ole vaikea arvata kuka kirjeen takana on, vaikka ei oma nimi näykään. Kun kesäkuussa liitolle ilmoitin, etten ole virassa enää sieltä vastattiin että arvioivat voinko jatkaa liitossa. Liittoa en ole arvostellut koskaan vaan ainoastaan yhtä ainoata henkilöä sieltä, ja ihan syystäkin.

Ei hetkauta omaa elämää suuntaan eikä toiseen, silti naurettavaa toimintaa jälleen. Jos ei nyt ala menemään perille siellä johdossa ja lukutoukkien piireissä, että kaikki naurettavat siirrot ja asiakirjat päätyvät suoraan blogiin nyt jo 900000 lukijalle, joka eilen meni rikki, niin nyt sen viimeistään sanon. Kuva kirjeestä liitteenä. Rinteelle toivotan hyvää kalaonnea missä ikinä sitä suorittaakaan. Herrasta voisi tähän vähän rankempaakin sisäpiirin tietoa kertoa, miten tykkää lähipiirin naisia lähennellä, mutta säästänpä sen kertomatta toistaiseksi puhtaasti suojelemalla kyseistä henkilöä, joka asiasta minulle kertoi. Mies kyllä itse tietää varmasti kenestä on kyse ellei niitä enemmänkin ole.

Ei hyvältä taas näytä nämä hommat. Jos asia tuntuu täysin väärältä, niin voi tehdä kunnianloukkauksesta rikosilmoituksen ja mielelläni laitokselle tulen kertomaan kenestä on kyse ja mitä mies on juuri kyseisenä iltana tehnyt. Surullista on että usein johto asemiin, on sitten poliisijohtoa tai liiton johtoa, hakeutuu henkilöitä joita ei toivoisi näkevänsä edustamassa koko poliisikuntaa.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

3 vastausta artikkeliin “Lisää erikoisia toimia johdon ja liiton puolelta

 1. Hmm… ”Oman ilmoituksenne johdosta”. Eli oletko sinä itse ilmoittanut eroavasi? Tämä julkaisu ei nyt avaudu ainakaan minulle.

  En ole missään vaiheessa eronnut liitosta. Päinvastoin kesäkuussa kyselin liiton päivärahoista kun ilmoitin liitolle etten ole poliisivirassa. Liitosta en eronnut. Organisaation tuntien niin pykälä alle on juuri lisätty syystä, että on hyvin tulkinnanvaraista olenko aiheuttanut poliisille mainetta huonontavaa toimintaa. Johtoa ja liiton johtajaa olen kyllä kurmottanut avoimesti ja huolella mutta myös vastoin puolustanut alusta asti suorittaja tason poliiseja henkeen ja vereen saakka. Itse en ainakaan liitosta todellakaan ole eronut. Ainoastaan ilmoittanut etten ole virassa enää kun kysyttiin. Liitosta silloin todettiin että he arvioivat sovinko jatkamaan liitossa. Surullista on, että monesti johtoon, on sitten poliisijohta tai liiton johtoa, hakeutuu henkilöitä jotka ovat kaikkea muuta kuin sellaisia joita toivoisi näkevänsä edustavan koko poliisikuntaa.

  Yt Joakim

  Tykkää

 2. … Jäi edellisestä kommentista puuttumaan lause, että vai onko joku eronnut yhdistyksestä nimissäsi…

  Itse en tosiaan ainakaan ole eronut. Vastasin aiempaan viestiin pidemmän.

  Yt Joakim

  Tykkää

  1. Jos et ole kerran itse ilmoittanut irtisanoutuvasi yhdistyksestä, niin silloin erottaminen kirjeessä mainituilla syillä on pätemätön / sääntöjen vastainen. Siihen en ota kantaa, onko sääntöjen mukaista irtisanomisperustetta, mutta tämä kirje ei ainakaan niihin muihin syihin vetoa – ainoastaan omaan ilmoitukseen, joka tässä tapauksessa tulisi olla oma irtisanoutumisilmoitus, kun muusta ei ole mainintaa. Asiasta voi valittaa, kuten kirjeessäkin ilmoitetaan, ja käytettävissä olevien tietojen perusteella hallitukselle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kumota erottaminen. Muulla syyllä erottaminen vaatii uuden päätöksen ja syyn erittelyn perusteluineen.

   Mikäli et aio valittaa päätöksestä, niin kannattaa varmistua, ettei ”omasta ilmoituksesta” tapahtuvalla eroamisella ole sinun kannalta negatiivisia vaikutuksia Kelan ymv. suunnalta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: