Blogin kirjoitusasun ja virheiden korjaus

Blogiin on löytynyt kaksi todella upeaa ihmistä, jotka ovat alkaneet auttaa blogikirjoitusten oikolukijoina. Kaikki Keissit on esimerkiksi jo oikoluettu ja korjattu parempaan muotoon. Toivottavasti blogi tuntuu nyt paremmalta lukea.

Todella suuri kiitos ja nöyrä kumarrus näille kahdelle upealle ihmiselle, jotka tahtovat pysyä anonyymeina. On upeaa, kun joku jaksaa ja tahtoo auttaa.

Olen tosiaan aloittanut prosessin, jossa pikkuhiljaa korjaan alusta alkaen blogin kirjoitusvirheitä ja kirjoitusasua tulevia uutisointeja ja uusia lukijoita ajatellen. Tämä olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten, ja ymmärrän kyllä, miksi monet ovat kirjoittamistani kritisoineet. Pahoittelut siitä. Taustalla on ADHD, johon en ota mitään lääkitystä. Oireiden kanssa on välillä vaikeaa paneutua kirjoitusasuun. 

En tule muuttamaan mitenkään tekstin sisältöä tai tyyliä, vaikka ehkä tekisikin mieli joitain lauseita muuttaa. Pidän kirjoitukset alkuperäisinä ja korjaan ainoastaan tekstin luettavuutta. Tämä tiedoksi, jos joku ihmettelee, miksi tekstit ovat muuttuneet huomattavasti helpommin luettaviksi.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: