Blog

Hyvää uutta vuotta!

Tämä vuosi alkaa olla taputeltu. Ensi vuonna jatketaan taistelua paremman ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Tänä vuonna on tapahtunut jo paljon. Isoin on varmasti ollut se, että te arvoiset lukijat olette heränneet raakaan totuuteen: Kyllä, meidän maailman yhdessä ”vähiten korruptoitumattomassa” maassa poliisi tutkii oikeasti omia rikosepäilyjään. Se on surullinen asia, johon on tultava muutos ja senJatka lukemista ”Hyvää uutta vuotta!”

Miljoona näyttö kertaa rikki blogissa

Eilen meni rikki mieletön luku, sain vielä napattua kuvan. On mahtava juttu, että alle 8kk vanha blogi on saavuttanut tällaisia lukuja. Siitä en jälleen voi kiittää ketään muuta, kuin teitä. ❣️❣️❣️ Kaikki on silti vielä vasta alussa. For international readers, thank you ❣️ Jos joskus pitää muistaa mitä tein, kun ”ensimmäinen miljoona tuli”, niin laitoinJatka lukemista ”Miljoona näyttö kertaa rikki blogissa”

Alkua ulkopuoliselle valvonnalle?

Haluan kertoa nyt yhden näkökulman, kuinka ulkoista ja riippumatonta poliisitoiminnan valvontaa voisi alkaa toteuttaa. Asian avaamista on pyytänyt useampi lukija, joten tässä tulee. Ehdotukseni olisi vielä verrattain pieni liike parempaan, mutta jos ajatuksen saisi toimimaan ehdottamallani tavalla, kehkeytyisi jo tajuttoman paljon hyvää poliisin sisällä, mikä taas lisäisi luottamusta kansan keskuudessa.  Jutellessani pitkään erään rikostutkijan kanssa,Jatka lukemista ”Alkua ulkopuoliselle valvonnalle?”

#PoliisiEiSaaValvoaItseään sekä tuleva kansalaisaloite

Loin juuri blogin Twitteriin twiitin, jossa pyydän jokaista, joka on sitä mieltä, että poliisille pitäisi saada riippumaton ulkopuolinen valvonta, tykkäämään ja jakamaan twiitin. Tämä on vasta alkua tulevalle, mutta tärkeä asia näyttää nyt ennakkoon. Ensi viikolla alamme työstämään kansalaisaloitetta asiasta ihan tosissaan. Jos jollakulla on osaamista ja taitoa siihen, saa kirjoittaa blogin sähköpostiin. Jokainen auttaja,Jatka lukemista ”#PoliisiEiSaaValvoaItseään sekä tuleva kansalaisaloite”

Blogi sosiaalisissa medioissa

Muistutan blogin Twitter tilistä, joka kannattaa laittaa ehdottomasti seurantaan Facebook sivun kanssa, jos blogia seuraa ja asia enemmän kiinnostaa. Molemmissa paikoissa kirjoitan aktiivisesti asioita, joita en blogiin laita. Välillä kirjoitan jonkin jutun ainoastaan toiseen yllämainituista, joten kannattaa seurata molempia, jos siltä tuntuu. Twitter tili, joka on nyt varsinkin käynyt aika kuumana, löytyy täältä:https://twitter.com/poliisienrikok1 Facebook, johonJatka lukemista ”Blogi sosiaalisissa medioissa”

Pelastusalalla on noustu taistelemaan seksuaalista häirintää ja epäkohtia vastaan

Tämä asia ei varsinaisesti kuulu blogiin, mutta on kuitenkin niin tärkeä ja sen verran läheltä liippaava, että päätin laittaa tännekin pysyvän postauksen. On hienoa huomata, kuinka muillakin aloilla kuin poliisissa on noustu taistelemaan alkaen nostamaan esiin työyhteisön epäkohtia. Suljetut macho-kulttuurimaiset työyhteisöt voivat raaimmillaan olla julmia paikkoja naisille. Alla on tärkeä ja vakava uutinen Yleltä pelastusalallaJatka lukemista ”Pelastusalalla on noustu taistelemaan seksuaalista häirintää ja epäkohtia vastaan”

Lisävalaisua lukijoille ja poliisijohdolle

Tämä kirjoitus oli hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen tulevaa uutisointia. Avaan ajatuksiani koko blogista: millä tavoin tätä teen ja mitä oikeasti tavoittelen. Toivon tämän tavoittavan ennen kaikkea poliisijohdon – ja varmasti tavoittaakin. Kyllä siellä ainakin joku tätä seuraa. Moni lukija on varmasti huomannut blogin nimenomaisen tavoitteen olevan saada poliisillemme – jo varmaan kymmeniä kertoja toistamaniJatka lukemista ”Lisävalaisua lukijoille ja poliisijohdolle”

Poliisin läsnäolo luo turvan tunnetta. Eräs iltani lastensuojelussa

Ei liene yleisesti tiedossa, että tein poliisina ollessani töitä myös lastensuojelussa noin neljän vuoden ajan. Olin vastaanottoyksiköissä, joihin nuoria tuotiin kiireellisillä huostaanottopäätöksillä odottamaan jatkoa ja sijoitusta. Olin sinä aikana sekä ”tavallisella” puolella että päihdenuorten osastolla.  Siihen hommaan jäi sydämeni. Se tuntui oikeasti työltä, joka oli tärkeää joka minuutti. Varsinkin niille nuorille. Muistan yhä elävästi eräänJatka lukemista ”Poliisin läsnäolo luo turvan tunnetta. Eräs iltani lastensuojelussa”

Iso uutisointi tulee viimeinkin näkemään päivänvalon

Kirjoitinkin tästä jo Facebookin ja laitan vielä tännekin. Olenhan luvannut ilmoittaa, kun kauan lupaamani uutisointi alkaa. Viimeistään siis nyt kannattaa laittaa blogi aktiiviseen seurantaan ja pitää seuraavina viikkoina huomio mediassa. Kehotan heitä, jotka eivät vielä seuraa blogin Facebook-sivua, mutta ovat aktiivisia blogin seuraajia, laittamaan FB:kin ehdottomasti seurantaan. Postaan sinne lähes joka päivä päivityksiä, joita enJatka lukemista ”Iso uutisointi tulee viimeinkin näkemään päivänvalon”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: