Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Contact

Blogia kannattaa ehdottomasti seurata myös blogin omalla Facebook ja Twitter-sivulla. Lisään sinne enemmän pienempiä juttuja, uutisia ja ajatuksia tästä kaikesta. Tarkoitukseni on, että blogissa keskitytään mahdollisimman paljon itse aiheeseen ja että blogin lukijoiden ei tarvitse kahlata läpi kaameaa tekstimäärää.

Facebook-sivu löytyy osoitteesta:

https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Twitter sivu täältä:

https://twitter.com/poliisienrikok1

Sinulle, joka päätät kirjoittaa minulle:

  • Toivon mahdollisimman yksityiskohtaista kuvausta tapahtumista. 
  • Laita mukaan oma nimi ja yhteystiedot. 
  • Ilmoita haluatko poliisin tutkivan asiasi. 
  • Laita selkeä kielto, jos kertomustasi ei saa saattaa tarkoin valikoitujen toimittajien tietoon. Ne mediat ja toimittajat, jotka nyt tutkivat isoa osaa teksteistäni, ovat erittäin luotettavia ja tarkoin harkittuja. Olen itse varmistunut pitkällisten selvittelyjen kautta siitä, että nämä median edustajat todellakin haluavat oikeutta vääryyttä kärsineille niin kuin minäkin.

En missään tapauksessa kerro minulle viestejä lähettäneiden ihmisten nimiä kenellekään muulle kuin tutkintaa johtavalle syyttäjälle ja näille medioille – ja tämäkin vain jos olen saanut siihen viestin lähettäjältä luvan. 

Ymmärrän kyllä, että osa tapahtumista saattaa olla todella ahdistavia ja kipeitä edes mietittäväksi saatikka että niistä kertoisi eteenpäin. Elin itse juuri äsken oman elämäni pari kipeintä päivää, kun kävin virallisessa esiselvityksessä kertomassa mm. näistä blogiin kirjoittamistani tapauksista.

Kokonaiskuvan saamiseksi asiasta on todella tärkeää, että  mahdollisimman moni tapaus saatetaan median tietoon, koska toimittajat tutkivat asioita eri tavalla kuin poliisi. Jos väärinkäytöksiä tai asioiden peittelyä ilmenee, he saavat sen kyllä selville. Varmasti jo lähiviikkojen kuluessa uutisissa alkaa olla ensimmäisiä isompia uutisia, jotka perustuvat lukijoiden kertomuksiinne. Uskon todella vahvasti siihen, että nämä median esiintuomat tapaukset tullaan käymään läpi todella tarkasti. Poliisi on tällä hetkellä sen verran ison suurennuslasin alla, ettei sillä ole varaa peittelyyn tai salailuun.

Tietysti joudun arvioimaan jokaisen minulle kerrotun tapauksen todenperäisyyttä ennen kuin vien sen eteenpäin. Näin siksi, että tämä prosessi pysyy sellaisena kuin sen kuuluukin olla. 

En pysty millään tietämään totuutta, ja siksi onkin onni, että taustajoukoissa on todella taitavia toimittajia, jotka tutkivat tapaukset. Saatan kuitenkin esittää tarkentavia kysymyksiä tapauksista. 

Painotan, että käytän yhteydenotoissa sähköposti-osoitetta poliisienrikokset@gmail.com,  ellei erikseen muusta ole sovittu. Jos minulta tuleva sähköposti tulee muusta osoitteesta, se ei ole minun lähettämäni. Pyydän välittömästi tällaisen viestin saajaa ilmoittamaan asiasta minulle. 

Muistutan myös, että poliisina esiintyminen blogin kommenteissa tai viesteissä, on rikos. Poliisit voivat tietysti vapaasti kommentoida blogin kirjoituksia, kunhan ovat oikeasti poliiseja.

Hyväksyn itse kaikki kommentit blogiin ja päästän läpi kaikki lukuun ottamatta niitä, joissa kerrotaan jostain rikoksesta ja jotka ovat sisällöltään asiattomia. Blogin tarkoitus on nimenomaan kannattaa ja puolustaa tasa-arvoa ja sitä, että on Suomessa on jokaisen perusoikeus saada kaikilta poliiseilta yhdenvertaista kohtelua sukupuolesta, ihonväristä, seksuaalisuudesta yms. riippumatta.

Teille, jotka olette jo kirjoittaneet ja teille, jotka olette medioiden kanssa olleet jo tekemisissä: iso peukku!

Kiitos myös teille äärimmäisen rohkeille poliiseille, jotka olette uskaltaneet puhua toimittajille. Ja erityisesti teille, jotka olette vahvistaneet omia tekstejäni todeksi ja oikeaksi. Olette todella rohkeita! En pysty millään uskomaan, että median esiintuomia asioita olisi varaa tutkia huonosti.

Lähetä minulle viesti

%d bloggaajaa tykkää tästä: