Contact

Te jotka päätätte lähteä kirjoittamaan minulle, toivon mahdollisimman yksityiskohtaista kertomusta tapahtumista sekä oma nimi, ja yhteystiedot mistä median edustajat, sekä rikoksia tutkiva taho voivat tavoittaa tarvittaessa. Toivon, että myös kirjoittaisitte toivotteko kertomukset saatettavaksi tutkintaan ja kielto jos ei saa kertomuksia saattaa tarkoin valikoitujen toimittajien tietoon. Mediat ja toimittajat, jotka nyt tutkivat isoa osaa kirjoituksista ovat erittäin luotettavia ja tarkoin harkittuja. Tämän asian olen itse varmistanut pitkän selvittämisen jälkeen, että nämä toimittajat todellakin haluavat oikeutta kanssani teille, jotka olette vääryyttä kokeneet.

En tule missään nimessä mainitsemaan kirjoittajien nimiä muulle taholle kuin tutkintaa johtavalle syyttäjälle ja näille medioille jos sen sallitte. Asian kannalta on todella tärkeää saada mahdollisimman moni tapaus heidän tietoon, sillä he tutkivat asioita eri tavoin kuin poliisi sekä saavat kyllä selville, jos jotain väärinkäytöksiä tai peittelyitä ilmenee. Tiedän että osa rikoksista, joita teillä olisi kerrottavana, saattavat olla todella ahdistavia ja kipeitä edes miettiä. Saatikka lähteä kertomaan niistä.
Itse kävin juuri elämäni pari kipeintä päivää läpi, kun kävin virallisessa esiselvityksessä puhumassa mm näistä tapauksista, joista olen jo blogiin kirjoittanut.

Joudun tietty arvioimaan jokaisen tekstin todenperäisyyden ennen eteenpäin viemistä, jotta koko tämä prosessi pysyisi sellaisena minä kuuluukin. En voi millään tietää totuutta ja sitä varten on nyt onneksi taustajoukoissa todella taitavia toimittajia jotka juttujanne tutkivat. Lähiviikkoina alkaa varmasti tulemaan ensimmäisiä isompia uutisia kertomuksistanne. Uskon todella vankasti, että tapaukset, joita nämä mediat alkavat ulos tuomaan, tullaan takuulla käymään läpi todella tarkasti. Nyt on poliisi sen verran ison suurennuslasin alla, ettei peittelyille ja selittelyille ole varaa.


Saatan myös itse esittää tarkentavia kysymyksiä ja painotan tässä, että en tule koskaan kysymään tai kirjoittamaan kuin yllä mainitusta sähköpostiosoitteesta, ellei muuta ole sovittu. Jos muualta tulee viestejä, jossa esiinnytään minuna, toivon että kirjoitatte asiasta minulle välittömästi.

Muistakaa myös se, että poliisina esiintyminen sekä blogin kommenteissa, että viesteissä on rikos. Poliisi on vapaa kommentoimaan, blogissa mitä tahansa, kunhan on oikeasti poliisi.
Hyväksyn itse kaikki kommentit blogiin ja päästän läpi kaikki, paitsi ne joissa on jokin rikos tai sisällöltään asiaton. Tämän blogin tarkoitus on nimenomaan kannattaa ja puolustaa tasa-arvoa ja sitä, että on maassamme perusoikeus saada jokaiselta poliisilta yhdenvertaista kohtelua riippumatta sukupuolesta, ihonväristä, seksuaalisuudesta yms.

Te jotka olette jo kirjoittaneet ja olette medioiden kanssa olleet jo tekemisissä, iso peukku teille! Olette todella rohkeita ja en tule millään uskomaan että ne asiat, joita mediat tulevat tuomaan esille olisi varaa tutkia huonosti.

Twitter Poliisienrikokset @Poliisienrikok1

Lähetä minulle viesti

%d bloggaajaa tykkää tästä: