Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Keissi 1: Paiskaaminen alas rappuja


Aloitan nyt eräällä Helsingin Itäkeskuksen poliisipiirissä todistamallani tapauksella – tai pikemminkin tapauksilla. Todistin vastaavanlaista ”koulutusta” itse kolme kertaa, siksi nämä tapaukset ovat saman otsikon alla.


Eilen osui korviini suomiräppäri Steen 1:n kappale ”100% vihaa ja väkivaltaa”. Miehen sanoituksiin en ota kantaa, enkä missään nimessä kannata poliisimurhia ihannoivia sanoituksia. Se, miksi mainitsen tämän kappaleen tähän alkuun on se, että korvissani särähti pahasti kohta, jossa mies räppää, että ”kytät viskas rappuihin ja murtui niskat”. Kerron nyt ihan täysin tästä samasta asiasta. Vuosien mittaan olen alkanut ymmärtää monen räppärin järjetöntä vihaa poliisia kohtaan.


Mutta nyt itse asiaan.


Kun menin Itäkeskukseen harjoittelijaksi, niin silloinen partiokaveri totesi minulle kun olin kolmantena poliisina maijassa: ”Joakim, se mitä tuut näkemään, jää sitten tähän autoon, eikö vaan?” Meni jokunen aika ennen alkoi löytyä luottamusta siihen, että olen mies, joka ei laula eteenpäin sitä, mitä näen ja kuulen. Sen jälkeen näitä juttuja alkoi sitten tapahtua myös minun silmieni edessä. Siihen saakka oli sanottu, että älkää puhuko Lindholmille mitään ja pitäkää hermot kurissa kunnes tiedetään, mikä se on miehiään. Oma partiokaverini paljasti tämän minulle kun alkoi löytyä luottoa siihen, että olen mies, joka
pitää turpansa kiinni.


Partiokaverini oli mies, joka istuu nykyisin Poliisihallituksessa; mies, josta povattiin jopa uutta poliisiylijohtajaa. Sama mies teki rajumpiakin tekoja mm. saman miehen kanssa, josta tässä jutussa kerron. Mutta niistä teoista enemmän myöhemmin.

Ensimmäinen ns. rappukeissi tapahtui kun olimme kotikäynnillä. Ikävä kyllä en muista tarkkoja paikkoja enää näin monen vuoden jälkeen, mutta itse tapahtumat muistan kyllä kuin eilisen päivän. Ne olivat kaameaa katsottavaa.

Oven avasi mies, joka oli pahoinpidellyt vaimonsa…
Painotan tässä yhteydessä vielä, että kerron ainoastaan poliisien tekemistä rikoksista, enkä ota kantaa siihen, millaisia paskiaisia osa pokista oli. Ollaan kaukana oikeusvaltiosta, jos juridisesti tarkastellen poliisi tekee vakavamman rikoksen kuin alkuperäisen rikoksen tekijä. Vihaan itsekin naistenhakkaajia, joita löytyy myös poliisista pelottavan paljon.


Usein pahoinpitelyjutut jäävät vain kodin seinien sisäpuolelle, sillä rikosilmoituksen tekeminen omasta puolisosta, joka on poliisi, on yhtä kivuliasta kuin perseen pyyhkiminen hiekkapaperilla. Moni nainen on tässä vuosien varrella itkien kertonut minulle omista, todella karuista kokemuksistaan kumppanina olleen
poliisin kanssa. Yrityksiin päästä miehestä eroon on liittýnyt sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa, uhkailua, painostamista, alistamista ja vainoamista. Jos jutuista puhuu, niin poliisi kyllä hiljentää – jos ei kotona, niin viimeistään laitoksella asia tutkitaan Ö-mappiin.


Moni lukija tietää varmasti, mistä puhun. On aika vaikeaa mennä kertomaan rikoksesta, jonka tekijänä on poliisi, kun ilmoituksen ottaa vastaan toinen poliisi. Nämä ovat juuri niitä tapauksia, joita laitoksilla eniten peitellään ja tutkitaan mappiin. Tai saadaan selitettyä, että tässä on ainoastaan sana-vastaan-sana -tilanne. Voitte kuvitella, kumpi osapuoli näissä jutuissa voittaa. Lopputulosta ja sitä tunnetta, mikä näille naisille jää, on turha lähteä edes arvailemaan.


Takaisin sinne rappukäytävään. Oven avannut mies totesi ensimmäisenä toiselle näistä kahdesta poliisista: ”Mitäs vittua te homot voitte tehdä”. Tässä vaiheessa tämä nykyisin korkeassa virassa oleva herra pyysi minua olemaan puuttumatta tilanteeseen ja kehotti menemään sivummalle seisomaan. Otin pari askelta taaksepäin, jonka jälkeen nämä poliisit vastasivat tälle miehelle: ”No, mepä näytetään”.


Poliisit ottivat miehestä kiinni ja kirjaimellisesti heittivät miehen kaaressa alas rappuja niin että mies paiskautui päin rappukäytävän seinää. Tämäkään ei vielä riittänyt heille: sama toistui vielä kaksi kerrosta alaspäin eli yhteensä kolme heittoa alas rappuja. Lopputuloksena kannettiin tajuton mies maijan takaboksiin ja tehtiin rikosilmoitus virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Toki pahoinpitelynimikkeen kera, joka oli varmaankin ainoa, aitoa tekstiä oleva asia rikosilmoituksessa.

Rikosilmoitusten sisältöjä suunniteltiin aina todella huolella kun näitä väkivallantekoja tapahtui. Minulle opetettiin jo heti alussa, että jos keittää yli tai leipoo pokaa turpaan, niin pitää aina muistaa kirjoittaa rikosilmoitus virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Näin siksi, että pystyy ”todistamaan”, että uhri löi poliisia ensin ja että vammat ovat seurausta laillisesta voimankäytöstä. Kahden poliisin sana yhtä ”poliisin kimppuun käynyttä” vastaan on lähes aina täysin selvä tapaus. Uhrin on täysin mahdotonta
lähteä yksin taistelemaan kahden poliisin sanaa vastaan – poliisien, joita lähtökohtaisesti pidetään tutkinnassa ja tuomioistuimessa tarkoin valikoituina yksilöinä ja kansan puolustajina.


Suurin osa näistä virkamiehen väkivaltaisista vastustamisista oli juttuja, joissa pari väärää sanaa uhrilta poliisille oli riittänyt siihen, että sitten alkoi nyrkit heilua. Paikkoja hajosi, aivotärähdyksiä, aivovammoja.

Steroideja poliiseilla meni enemmän kuin laki salli. Ja oman vuoron ollessa Itiksen salilla, siellä soi lähes aina Tony Halmeen levy. 200 kilon penkkituloksia ja 300 kilon kyykkyjä. Ei taida doping-testejä olla edelleenkään poliisien voimanoston SM-kisoissa. Pistävä hiki haisi ja pinnat oli kireällä kuin viulunkielet. Rasismi poliisissa oli tajutonta ja ”neekerit” sai aina extraa.


Alussa, kun luottamusta alkoi löytyä, minulle sanottiin: ”Hei Joakim, ”Janne” (nimi muutettu) kun menettää hermonsa, älä puutu siihen. Sillä menee proput todella helposti ja silloin on parasta vaan olla näkemättä tai kuulematta mitään. Muista sama kuulustelussa, jos sellainen jostain syystä tulee, että oot ollu vaikka röökillä tai vastaavaa.” Minä pidin kuitenkin silmät ja korvat auki ja siksi näitä juttuja nyt ikävä kyllä riittää kerrottavaksi. Tämä Janne kantoi vapaa-ajallaan virka-asetta vyölaukussa. Kysyin häneltä, että miksi näin, sillä virka ase piti aina jättää työpaikalle. Vastaus oli, että hänelle ei yksikään mutaturpa tule vittuilemaan.


Tämä kertomani heitto rappuja alas ei todellakaan ollut ainoa kerta. Muistan kolme sellaista kertaa, joita olin itse paikalla todistamassa.


Erään kerran olimme Laajasalossa, kun oli tullut ilmoitus metelistä. Kyseessä oli kotibileet, jotka olivat jo ohi siinä vaiheessa, kun me saavuimme paikalle. Ovi avattiin, ja siinä oli nuori, pienikokoinen kundi, ikää max. 20 vuotta ja elopainoa about 60 kiloa – ei ollut uhkaava millään tavoin, vaan nimenomaan pyyteli kovasti anteeksi ja sanoi, että täällä jo nukutaan.


Tämä nykyisin korkeassa virassa oleva poliisi käveli ovesta sisään, otti tätä nuorta kurkusta kiinni ja raahasi tukasta kaksi kerrosta alas rappuja. Mentiin nuoren kanssa Kisahallin putkaan, ja ensimmäinen kysymys vartijalle oli, että missä kopissa on mahdollisimman hullu ukko: pojalle tarvitaan sellainen koppikaveri, että saa kunnolla tuntea nahoissaan. Sellainen löytyi ja ovi kun avattiin, niin siellä oli mies, joka ensimmäisenä totesi kun näki tämän nuoren: ”Nam, nam, nam nuorta lihaa”. Jos ei ihan noilla sanoilla, niin hyvin lähelle. Itkien tämä nuori aneli, ettei häntä laitettaisi sinne. Nauraen poliisit ja vartijat sinne kuitenkin hänet työnsivät.


Silloin menin ensimmäisen kerran vessaan itkemään, jotta pystyisin taas olemaan se ”kova jätkä”. Oli pakko. Työyhteisön paine oli tajuton, ja on varmasti edelleen.


Syynä tähän touhuun oli tosiaan siis bileet, jotka olivat jo ohi meidän saapuessa paikalle ja
asunnossa porukka oli jo nukkumassa. Kannabiksen tuoksu kämpässä oli ilmeisesti liikaa tälle poliisille. Koppiin ja rappuun raahattiin tosiaan jo nukkumassa ollut nuori – sai kuulemma narkkari opetuksen.


Idässä näitä kaikkia vastaavia tapahtumia kutsuttiin yleisesti ”kouluttamiseksi”. Jos pokat eivät poliisia siinä vaiheessa vielä vihanneet, niin takuulla näiden käsittelyiden jälkeen vihasivat. Ja siinä samalla sitten poliisi itki, että miksi poliiseja vihataan koko ajan enemmän.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

13 vastausta artikkeliin “Keissi 1: Paiskaaminen alas rappuja

 1. Tää on niin tuttua.
  Kerran partio herätti mut kotipihasta. Tajuton, rullattu, hakattu. Ekana meinasin et meen vaa kotii, napsh ja olin raudoissa auton takana menossa sairaalaan.
  Näiden ”potilaana” kaikkien ohi.
  Lekuri astuu sisään ”mikäs herraa vaivaa?” ”vaikee näyttää (heiluttelin käsiäni selän takana raudoissa)” ”ootko kiltisti?” ”mitä mä näille kahdelle järkäleelle pärjään vaikka ees koittasin? en todellakaan ole aiheuttamassa mitään ylimäärästä tähän.”
  Lekuri kahtoo poliiseja, ottavat raudat pois. Näytän mihkä sattuu ja ne tutkitaan, päässä reilu kämmenen kokonen asfaltti-ihottuma ja molemmissa kyljissä potkujen jälkiä esiin tulevien mustelmien muodossa. Lähdetään tutkimushuoneesta ja päästään näiden autolle. ”Noni hyppääs kyytiin” ”Ai miksi? mä pääsen tosta taksilla ihan hyvin kotiin, teillä varmana parempaakin teke..” NAPS. raudoissa. ”SÄ lähdet niin vastustamisesta yöksi putkaan.”
  Aamulla putkan pitäjän asenne oli täysin kusipäinen. Ilmoitin tavaroita saadessani, että kotiavain ja ainakin 100€ puuttuu rahaa. ”SYYTÄTKÖ SINÄ POLIISIA!?!?!?!?” ”Sanoinko syyttäväni ketään? Sanoin, että rahaa puuttuu ainakin 100€.” ”Miksi sitten tuollaista sanot tässä?” ”Öööö… Et vissiin osaa töitäs vai?” ”Nyt ku meet…” ”Heippa.”

  Siis se, että mut viedään väkisin sairaalaan on enemmän kuin ok. En tiennyt silloin omaa tilaani. Vasta tuon putkan jälkeen iltapäivällä alkoi aivotärähdyksen oireet. Tuota yli 100€ en osaa sanoa kuka sen vei. Olin mennyt taksilla, kaverin taksilla ja löytyi korttimaksu hänen koneeltaan, ja tiedän tuon summan olleen taskussani. Kotiavaimen perä löytyi rapun edestä palasina. Sen on voinut rikkoa kuka vain. Toivon ettei poliisi ole noita tehnyt. En syytä heitä, mutta epäilys on muun käytöksen takia.

  Liked by 1 henkilö

 2. Toinen tarina mikä tulee mieleen.
  Kaveri kaatui kadulla ja partio paikalle. Menen auttamaan kaveripariskuntaa tilanteessa ja partiolle se on ok alkuvaiheessa.
  Puhallutus tälle kaatuneelle henkilölle ja pillin tiputus avoinna olevaan pitsalaatikkoon henkilön ja poliisin välissä. Tähän oli pakko tuumaa ”Eikös teidän pitäisi olla esimerkkinä kuinka esim luontoa suojellaan eikä vain heittää noita pillejä minne sattuu?” ”Nyt ku meet ni et pääse putkaan…”

  Liked by 1 henkilö

 3. Erittäin tärkeällä asialla olet. Muistan noin 20v takaa TosiTv sarjan, jossa etsittiin jonkinlaisia kriisiajan ”varapoliiseja”, niistä oli kyllä suoraan sanoen muutamat täysin virkamerkin ja vallan lumoissa. Ajattelin kun katsoin moista sontaa, että ei kai noista jumalauta voi tulla oikeita poliiseja edes kriisiaikana. Siis täysin oman egonsa vallassa olevia kusipäitä, joiden ylevin tarkoitus on opettaa kaikille muille miten virkavaltaa Totellaan!

  Itsellä ei ole negatiivisia kokemuksia poliiseista, nuorempana jouduin hiukan useammin tekemisiin poliisin kanssa pikku jutuista ( nyt jo 55v ) ja ainakin Riihimäen kokoisessa pikkukylässä, jossa kaikki tuntevat toisensa ei ongelmaa ollut.

  Liked by 1 henkilö

  1. Asuin alle vuoden riihimäellä vuonna 2019 vanhempieni kanssa.
   Isäni todella rajusti pahoinpiteli äitini ja pakeni kun sanoin että soitan poliisit.

   Paikalle tullut partio tuli hitaasti ja jotain läppää heittäen.
   Kun kerroin tapahtuneesta ja siitä että tulevat nyt sisälle katsomaan äitini kuntoa ja ottamaan kuvat koska teen itse rikosilmoituksen sillä sain itsekkin osumaa tilanteesta.

   Poliisit ryhtyivät yhdessä rauhoittelemaan minua ja vähättelivät tilannetta edes äitiäni näkemättä.
   Sanoivat että liioittelen varmaankin ja antaa nyt vanhempien asiaa sopia keskenään ( olin tuolloin 28vuotias eli en kovin nuori ).

   Äitini astui pihalle nenä murtuneena,silmä mustana ja verta valuen suusta ja tässä kohtaa poliisit kovaan ääneen totesivat : oho hupsista.

   Tämän jälkeen ottivat kuvat ja sanoivat tilanteen olevan todella paha.
   Mutta kuulemma asiaa ei käsiteltäisi koska äitini ei kuulemma tahdo kuitenkaan asiaa viedä eteenpäin.

   Äitini samassa tilassa sanoi vielä että tahtoo viedä asian eteenpäin mutta jälleen alkoi ihme selitys poliiseilta että jospa me naiset nyt rauhoitutaan.

   Äiti totesi surullisena että koskaan eivät poliisit asiaan puutu,vaan jättävät pulaan ja mitään rikosilmoituksia ei ole koskaan tehty vaikka hän usein on joutunut kuvattavaksi samalla tavalla.
   Joten hän ei jaksanut enää taistella oikeuksistaan kun tilanne oli jatkunut yli 15vuotta näin ja ilmoituksia ei kukaan koskaan ota tosissaan tai käsittele.

   Kyllä siinä kohtaa oli taas hammasta vain purtava kun poliisin kiinnostus oli järjettömän olematon hoitaa asiaa.
   Sain asiaa todella pitkään väkisin edistää kun poliisit riihimäen suunnasta eivät asiaa tahtoneet käsitellä mutta minä tahdoin.
   Kyllä asia sitten eteni pitkälle kunhan vain jaksoin sitä jatkuvasti itse muistuttaa sekä vaatia toimenpiteitä.

   Näin ei kuitenkaan kukaan toivoisi että asiat menisivät.

   Tykkää

   1. Äärimmäisen surullista luettavaa. On niin tutun kuuloista ikävä kyllä. Näitä vastaan juuri nyt taistellaan, ettei tällaisia pääsisi tapahtumaan.

    YT Joakim

    Tykkää

 4. Wau hienoa! Suomen kaikkien viranomaisten toiminta vaatii lisää läpinäkyvyyttä, tällaiset paljastukset tekevät koko systeemistä paljon terveemmän!

  Kiitos rohkeudestasi!

  Liked by 1 henkilö

 5. Kerran näin itse tällaista: Olin metsässä ulkoilemassa ja näin, kuinka polkua pitkin juoksi pienikokoinen, nuori poika, arviolta n. 14v. Olisi hyvin voinut olla 12-15, vaikea arvioida, mutta äänenmurros ei ollut vielä kunnolla tapahtunut.
  Perässä juoksi koirapoliisi, joka käskytti poikaa pysähtymään ja poika totteli ja jäi paikoilleen seisomaan. Ei vastustellut poliisia mitenkään.

  Pojan luo ehdittyään kyttä antoi koiransa purra poikaa. Suurikokoinen äijä löi pientä poikaa, niin että hän kaatui maahan, löi tätä koiran remmillä ja potki maassamakaavaa. Sitten hän vielä käski koiransa purra tätä ja koirahan puri.
  -Ai! Ai, poika vain sanoi monet kerrat.

  -Mitä sä oikeen teet, karjuin kytälle, joka siis ei ollut huomannut minua, muutenhan varmaan ei olisi tehnyt näitä.
  Säikähti ja väitti pojan olleen väkivaltainen ja hän vain pidätti.
  -Sä löit ja potkit sitä, mä näin! Ja käskit koiran purra sitä, huusin.

  Laittoi pojan rautoihin ja joutui lähtemään mukaan. Soitin poliisin hälytysnumeroon ja tein ilmoituksen poliisin käytöksestä.
  -No, niillä on siellä vähän tunteet kuumenneet, vastasi vähättelevä ämmä. Hän ei ohjeistanut minua tekemään asiasta rikosilmoituksen, kuten olisi pitänyt. Tuolloin nuorempana kuvittelin, että asia kuitenkin kirjattaisiin johonkin ja menisi eteenpäin, kun olinhan tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille. Eihän niin varmasti tapahtunut, nyt vanhempana sen ymmärrän, vaan poika on varmasti kirjattu ”poliisin väkivaltaiseksi vastustajaksi.” Toivottavasti ei kuitenkaan mihinkään raiskausputkaan heitetty.

  Minäkin silloin ihmettelin, että MIKSI nämä kohtelevat tuollaisia pikkupoikia näin, oikein OPETTAVAT vihaamaan kyttiä!!!

  Liked by 2 people

 6. Kerran näin itse tällaista: Olin metsässä ulkoilemassa ja näin, kuinka polkua pitkin juoksi pienikokoinen, nuori poika, arviolta n. 14v. Olisi hyvin voinut olla 12-15, vaikea arvioida, mutta äänenmurros ei ollut vielä kunnolla tapahtunut.
  Perässä juoksi koirapoliisi, joka käskytti poikaa pysähtymään ja poika totteli ja jäi paikoilleen seisomaan. Ei vastustellut poliisia mitenkään.Pojan luo ehdittyään kyttä antoi koiransa purra poikaa. Suurikokoinen äijä löi pientä poikaa, niin että hän kaatui maahan, löi tätä koiran remmillä ja potki maassamakaavaa. Sitten hän vielä käski koiransa purra tätä ja koirahan puri.
  -Ai! Ai, poika vain sanoi monet kerrat.-Mitä sä oikeen teet, karjuin kytälle, joka siis ei ollut huomannut minua, muutenhan varmaan ei olisi tehnyt näitä.
  Säikähti ja väitti pojan olleen väkivaltainen ja hän vain pidätti.
  -Sä löit ja potkit sitä, mä näin! Ja käskit koiran purra sitä, huusin.Laittoi pojan rautoihin ja joutui lähtemään mukaan. Soitin poliisin hälytysnumeroon ja tein ilmoituksen poliisin käytöksestä.
  -No, niillä on siellä vähän tunteet kuumenneet, vastasi vähättelevä ämmä. Hän ei ohjeistanut minua tekemään asiasta rikosilmoituksen, kuten olisi pitänyt. Tuolloin nuorempana kuvittelin, että asia kuitenkin kirjattaisiin johonkin ja menisi eteenpäin, kun olinhan tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille. Eihän niin varmasti tapahtunut, nyt vanhempana sen ymmärrän, vaan poika on varmasti kirjattu ”poliisin väkivaltaiseksi vastustajaksi.” Toivottavasti ei kuitenkaan mihinkään raiskausputkaan heitetty.Minäkin silloin ihmettelin, että MIKSI nämä kohtelevat tuollaisia pikkupoikia näin, oikein OPETTAVAT vihaamaan kyttiä!!!

  Tykkää

 7. Eräänä kauniina kesäpäivänä Helsingin kaupungilla Poliisi pysäytti minut ja rupesi kyselemään millä asioilla liikun ja mistä olen tulossa. Poliisi kertoi että minun tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä etsitään kovasti.
  Kerroin poliisille asiallisesti mistä olin tulossa ja mihin menossa. Tätä asiaa poliisi ei uskonut ja paikalle kutsuttiin toinen partio, jotka olivat suoran toiminnan miehiä ja laittoivat minulle aika kovakouraisesti käsiraudat ja toisen poliisiauton takapenkille, minut aiottiin viedä pikku Roban poliisiasemalle asian selvittämiseksi. Itse matkasta poliisiasemalle alkoi kuitenkin elämäni pelottavin kokemus.
  Viereeni takapenkille istunut poliisi alkoi yhtäkkiä lyömään minua kasvoihin ja repimään hiuksista, tämän lisäksi hän istui pääni päällä koko matkan poliisiasemalle, niin että en saanut henkeä ollenkaan, pelkäsin tukehtuvani kuoliaaksi poliisin hanuri naamallani. Poliisiasemalle päästyämme, minut vietiin putkaan, jossa poliisi alkoi pahoinpitelemään minua lyömällä päähän toistuvasti ja heittelemällä putkan seinää päin, poliisimies sanoi tämän jatkuvan niin kauan kunnes tunnustan olevani heidän etsimänsä tyyppi.
  Pahoinpitelystä lähtevän melun vuoksi putkaan tuli toinen poliisi ihmettelemään mitä ihmettä siellä tapahtuu.
  Tämä minua kouluttanut yhteiskunnan suojelija, käski ovelle tullutta lainvalvojaa suksimaan kuuseen ja huolehtimaan omista asioistaan, ja niin hän minun epäonneksi näytti tekevänkin. En tiennyt ketä he etsivät ja minkä takia, mutta minun teki mieli sanoa että olen etsimänne henkilö kunhan vain pahoinpitely loppuisi.
  Poliisi poistui sellistä ja luulin että painajaiseni olisi ohi, mutta mitä vielä, seuraavalle kierrokselle tämä kovaotteinen herrasmies poliisi oli löytänyt kaverin jonka mielestä oikeutta ei jaeta silkkihanskoilla, eikä epäiltyjen päätä silitellä.
  Poliisit yksissä tuumin tempaisivat minut putkan lattialle ja alkoivat jakaa avareita päähäni, tämän lisäksi tämä uudempi Pollari istui vatsani päälle ja tokaisi että nyt puristetaan pojalta paskat housuun. Ei tullut paskat housuun, mutta ei ollut kaukana.
  Parisen tuntia toivuttuani valtion kustantamassa sellissä, poliisi tuli ilmoittamaan että voin lähteä, he olivat kuulemma löytäneet etsimänsä henkilön ja asia on nyt selvä.
  Poliisi päästi minut lähtemään, mutta antoi varoituksen sanan perään että kannattaa antaa tämän asian olla, että kaikkea voi sattua ja tapahtua jatkossakin.
  Otin asiasta vaarin, olihan se jo taottu kallooni mitä voi tapahtua.
  Minulle ei kiinnioton aikana kerrottu mistä minua epäillään, enkä provosoinut poliiseja millään tavalla, vaan vastasin asiallisesti esitettyihin kysymyksiin ja pyrin auttamaan että asia selviäisi nopeasti ja pääsisin jatkamaan matkaa.
  Rikosilmoitusta en tehnyt koska pelkäsin poliisin kostoa.

  Tykkää

 8. Tarinoita olisi vaikka kuinka paljon, olin narkkari ja pikkurikollinen parikymmentä vuotta. Nyt selvinpöin reilut 5vuotta. Kaikkia juttuja en edes muista mutta turpaan on tullut poliiseilta, useimmiten varmaan syystä mutta joskus syyttäkin. Näistä jutuista on ollut ihan turha valittaa tai puhua, kaikki tietää ettei nistiä uskota ja poliisi tiesi että minä tiesin tämän. Yksi minkä muistan hyvin on kun hervanmsn valtaväylällä kesäyönä poliisi pysäytti kun olin kävelemässä kotiin. Kaksi tuttua poliisia nousi autosta ja sanoi että katotaas haut, samalla kysyivät onko mitään päällä ja tyhjebsi taskuja mondeon konepellille, ”onko värkkejä tai muuta terävää?”
  ”ei oo” vastasin ja samalla kun muistin että ei vittu onhan mulla, poliisi veti rintataskusta veriset vehkeet jossa oli kyllä suojus neulan päällä, ”mitä vittua” ja saman tien silmissä sumeni ja kuuluis raks kun nenärusto katkesi ja putosin polvilleni. Verta tuli just niin vitusti kuin haljenneesta nenästä tulee ja näin että se kyttäkin vähän pelästy kun näki et nyt osui ja pahasti. No, mitään ei ollut päällä eikä hakujakaan sillä kertaa ja sain jatkaa matkaa, ei tullut edes mieleen tehdä asiasta ilmoitusta, itse nuolin haavani. Nenä on vino ollut siitä lähtien. Muitakin juttuja on mutta tuo on se minkä muistan että tuntui täysin epäoikeudenmukaiselta. Yhden vajaan kahden vuoden tuomion olen lusinut syyttä ja pitkälti poliisien takia, tästäkään asiasta on ollut turha valittaa, rikollinen kun olin. Poliisin kunniaksi täytyy se sanoa että tampereen poliisilaitoksen yhden kytän ansiosta olen raittiina tänä päivänä, tai no omaa työtä se on mutta tämä kyseinen mies auttoi alussa ihan hirveästi ja olen hänelle aina voinut soittaa missä tahansa asiassa ja apua on tullut..
  Moni kyttä on mätä mutta on siellä niitä hyviäkin ihmisiä.

  Tykkää

 9. Kävi 2 kaverille liikenne pysäytyksen yhteydessä,molemmat poliisin vanhoja tuttuja..ensin autosta kuskin/apukuskin ikkunat stagalla sisään jonka jälkeen molemmat revittiin ikkunan kautta ulos. Ja maahan makaamaan,kun kummaltakaan ei päältä löytynyt mitään niin vitutuksissaan usuttivat koiran kiinni joka repikin lähes koko pohkeen irti ja söi sen!! Kaverista tuli kertaheitolla 30% invalidi.oikeudessa selitys oli että koira säikähti kun auton vaihde oli kuulemma vapaalla ja lähti valumaan ja suoraan Sian jalan päältä..loppu tulos oli kaverille syyte virkavallan vastustamisesta..pohkeesta sen verran että todettiin kyseessä olleen vahinko eikä muuta..koira jatkoi uraansa normaalisti..että sellasta.t

  Tykkää

 10. Tampereella jouduin joskus killinä putkaan,olin edellis päivänä ostanu uudet kalliit kengät (140€) arvaa vaan löytykö niitä kengiä aamulla enään? On se perkele kumma että tarvii kengätkin varastaa..ei oo kytistä kyllä hyvää sanottavaa löytyny senkään jälkeen..vittumaista porukkaa ja vallantunteissaan luulee olevansa Jumalasta seuraavia..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: