Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Iso uutisointi tulee viimeinkin näkemään päivänvalon

Kirjoitinkin tästä jo Facebookin ja laitan vielä tännekin. Olenhan luvannut ilmoittaa, kun kauan lupaamani uutisointi alkaa. Viimeistään siis nyt kannattaa laittaa blogi aktiiviseen seurantaan ja pitää seuraavina viikkoina huomio mediassa. Kehotan heitä, jotka eivät vielä seuraa blogin Facebook-sivua, mutta ovat aktiivisia blogin seuraajia, laittamaan FB:kin ehdottomasti seurantaan. Postaan sinne lähes joka päivä päivityksiä, joita en postaa tänne. Suora linkki: https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Juttelin alkuviikosta toimittajan kanssa, joka on ollut alusta saakka tekemässä blogini aiheista isoa juttua, ja sain kuulla, millainen pommi sieltä on tulossa. En voi sanoa muuta, kuin että melkoinen! Ajankohtaa en tarkemmin osaa vielä sanoa (sieltä tulee useampiakin juttuja), mutta lähiviikkoina on oikea sana ja aikamääre. Voitte kuvitella, minkä tasoinen juttusarja on valmistumassa, kun taitava toimittaja on työskennellyt asian kanssa noin puolen vuoden ajan.

Tulevina viikkoina näemme siis jotain äärimmäisen mielenkiintoista. Jos voisin edes vähän avata, mitä sieltä on tulossa, niin kertoisin, mutta ymmärrätte varmasti, ettei se ole mahdollista. Monelle riittänee jo tieto, että juttujen tekeminen on kestänyt puoli vuotta. Tämä kertoo siitä, että ei ole tulossa julki mitään pieniä ajatuksia ja epäkohtia.

On vaikeaa ajatella ennalta, miltä tämä kaikki tulee tuntumaan. Jännittää aivan tolkuttomasti, ja samalla jopa pelottaa, kun itselle erittäin tärkeäksi muodostuneesta aiheesta aletaan uutisoida niin korkeatasoisesti ja paljon. Juttujen suuruus tuo blogille yhä enemmän näkyvyyttä, ja ikävä kyllä sellaisen mukana tulee myös aina negatiivista huomiota. En nauti yleensäkään huomiosta, mutta blogin sisältämien asioiden kannalta se on äärimmäisen tärkeää.

Tähänkin pari pitkäaikaista kritisoijaa epäilemättä jälleen kirjoittaa, että ei ole mitään juttuja tulossa. En enää päästä blogiin näitä väsyneitä kommentteja. Jokainen voi uskoa, mitä tahtoo. Olisi aika typerää, jos olisin näin kauan ja koko ajan puhunut tulevasta ilman totuudenperää. Aika näyttää, että olen edelleen sanojeni mittainen mies. Sanomani ja kirjoittamani on totta, seison aivan kaiken takana.

Tulen toki laittamaan kaikki uutiset myös tänne sitä mukaa, kun niitä rupeaa ilmestymään. Tosin ei niitä juuri voi olla huomaamattakaan. Tosi mielenkiintoisia viikkoja on siis edessä ja melkoista yhteiskunnallista keskustelua luvassa.

Laittakaahan blogi ja somepuoli molemmat seurantaan. Kaikkien tätä h-hetkeä odottaneiden odotus palkitaan pian.

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

2 vastausta artikkeliin “Iso uutisointi tulee viimeinkin näkemään päivänvalon

    1. Hei, ne ovat kyllä tulossa. Tällä viikolla tulee Hesari vielä kuvaamaan juttua varten. Näin isojen juttujen tekeminen ikävä kyllä vain vaatii. Olen todella pahoillani, että on siirtynyt. Keissi 9 on kirjoitettu valmiiksi ja tulee ulos samalla kun juttu tulee. Vannon, että se on tulossa, mutta se on tehty niin hyvin, että parempi odottaa hyvää, kun keskeneräistä nopeasti.

      YT Joakim

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: