Pelastusalalla on noustu taistelemaan seksuaalista häirintää ja epäkohtia vastaan

Tämä asia ei varsinaisesti kuulu blogiin, mutta on kuitenkin niin tärkeä ja sen verran läheltä liippaava, että päätin laittaa tännekin pysyvän postauksen.

On hienoa huomata, kuinka muillakin aloilla kuin poliisissa on noustu taistelemaan alkaen nostamaan esiin työyhteisön epäkohtia. Suljetut macho-kulttuurimaiset työyhteisöt voivat raaimmillaan olla julmia paikkoja naisille. Alla on tärkeä ja vakava uutinen Yleltä pelastusalalla ilmenneistä seksuaalisista häirintätapauksista.

Kenenkään ei pitäisi joutua kohtaamaan häirintää työssään ja on hienoa, että asia on nyt otettu alalla kunnolla esiin. Onkin korkea aika myös muilla aloilla kuin poliisissa nousta taistelemaan oikeuksistaan ja asiallisesta kohtelusta työpaikoilla. Yhteiskunta ja kansa on nyt herännyt, kaikilla teillä on tuki takananne.

Toivotan paljon tsemppiä ja tukea taistelemaan lähteneille! Tie voi olla pitkä ja vaikea, mutta te teette oikein ja olette todella rohkeita.

Kannattaa lukea varsinkin tämä Ylen selvitys asiasta. Vakavaa ja surullista luettavaa:
https://yle.fi/uutiset/3-12149230

Tässä itse uutinen:
https://yle.fi/uutiset/3-12161009?fbclid=IwAR2qeD0DK1VUWS_O-X6L6q1bUVv0lF-bHlCnnhwykdYJFk-tq4__ddOAZ6Q

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus