Blogi sosiaalisissa medioissa

Muistutan blogin Twitter tilistä, joka kannattaa laittaa ehdottomasti seurantaan Facebook sivun kanssa, jos blogia seuraa ja asia enemmän kiinnostaa. Molemmissa paikoissa kirjoitan aktiivisesti asioita, joita en blogiin laita. Välillä kirjoitan jonkin jutun ainoastaan toiseen yllämainituista, joten kannattaa seurata molempia, jos siltä tuntuu.

Twitter tili, joka on nyt varsinkin käynyt aika kuumana, löytyy täältä:
https://twitter.com/poliisienrikok1

Facebook, johon kirjoitan hieman pidempiä tekstejä, löytyy täältä:
https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Sitten on vielä Patreon, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka tahtovat tukea blogia. Sinne tosiaan kirjoitan päiväkirjaa kaikesta mitä blogin kulisseissa tapahtuu. Rahalla ei siis saa niin sanotusti mitään, mitä muut eivät saisi, jos ajatellaan blogin tärkeitä asioita. Se on ihan periaate kysymys minulla, vaikka taloudellinen tilanne onkin kaikkea muuta kuin hyvä. Päiväkirjaa aloitan kirjoittamaan mahdollisimman pian nyt, kun terveys alkaa jälleen paranemaan. Toivottavasti se tällä kertaa myös pysyisi hyvänä.
Patreon löytyy täältä:
https://www.patreon.com/poliisirikoksetblogi?fan_landing=true

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus