Hyvää uutta vuotta!

Tämä vuosi alkaa olla taputeltu. Ensi vuonna jatketaan taistelua paremman ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Tänä vuonna on tapahtunut jo paljon. Isoin on varmasti ollut se, että te arvoiset lukijat olette heränneet raakaan totuuteen: Kyllä, meidän maailman yhdessä ”vähiten korruptoitumattomassa” maassa poliisi tutkii oikeasti omia rikosepäilyjään. Se on surullinen asia, johon on tultava muutos ja sen on lähdettävä Poliisihallituksesta.

Poliisihallitus on tällä hetkellä kuin ylihemmoteltu kitisevä pikkulapsi, joka on tottunut saamaan kaiken tahtomansa läpi. Nyt sitten ärsyttää, kun joku on ensimmäistä kertaa asettamassa vähän rajoja.
Jokainen tietää, että lapselle turvallisuuden tunnetta tuo nimenomaan rajat. Nyt on aika asettaa sellaiset Poliisihallitukselle ja poliisille, jotta me kansalaiset voisimme oikeasti luottaa poliisiin ja tuntea olomme turvalliseksi.
On ikävää, ettei voida ja kyetä myöntämään, että ollaan oltu väärässä ja on syytä muuttaa nykyinen poliisin laillisuusvalvonta organisaation ulkopuolelle. On ikävää, että se oma kunnia ei anna periksi tehdä äärimmäisen isoa ja upeaa ratkaisua, jota takuulla koko kansa kunnioittaisi ja arvostaisi suuresti.

Näistä sitten enemmän ensi vuoden puolella. Kovaa paukutusta on luvassa hyvin pian ensi vuoden puolella. Nyt nauttikaamme tästä illasta ja ollaan varovaisia niiden rakettien kanssa. Kunnioittakaa poliisia, joka tekee työtään sen eteen, jotta voisimme viettää uutta vuotta turvallisesti. Raketteja ei sitten todellakaan ammuta kohti poliisiautoja. Se surullisen ”hauska kepponen” kun on oikeasti vakava rikos ja myös erittäin vaarallinen sellainen.

Yhdessä me olemme vahvoja, yhdessä me voimme rakentaa hyviä asioita.

Kiitos tästä vuodesta kaikille ja nyt nokka kohti Kuopiota, jossa hyvässä seurassa pääsen viettämään uutta vuotta. ❤


Muistakaa, että blogi on tosiaan erittäin aktiivinen kokoajan sosiaalisissa medioissa. Se, että blogi päivittyy toistaiseksi harvemmin, on sitä varten, kun uusia lukijoita tulee pian varmasti melkoinen läjä, niin pysyy blogi puhtaasti sen asioiden ympärillä.
Varsinkin Twitterin puolella blogi ja keskustelu käy jatkuvasti kuumana.

Blogin Twitter:
https://twitter.com/poliisienrikok1

Blogin Facebook:

https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

3 vastausta artikkeliin “Hyvää uutta vuotta!

 1. Hei! Onko viimeinen keissi pian julkaistavissa? Luin jostakin, että sen piti tulla eilen 31.1.2022. Mielenkiinnolla odotan.

  Tykkää

  1. Hei, se tulee samaan aikaan Hesarin jutun kanssa ulos. Pahoittelen, että on viivästynyt, mutta näin isojen juttujen kanssa vain se on tällaista. Se on kyllä tulossa. Tällä viikolla Hesari tulee vielä kuvaamaan ja pitäisi tulla ulos ihan lähiviikkoina.

   YT Joakim

   Tykkää

 2. Yllättäen nyt kun tästä puhutaan, niin poliisiin kohdistuu ”nimetön uhka”, josta ei saa puhua, mutta josta kuitenkin puhutaan päälehdessä. Saman lehden poliisin vinkkimiehen anteeksi saamia huumeita koskeva juttu on poistettu, vaikka yleensä jutut pysyvät sivuilla, vanhatkin. Poliisin ylimmällä johdolla on liikaa valtaa, se on kuin valtio valtiossa. Poliisi vaatii jatkuvasti lisää oikeuksia. Miksi?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: