Oikeus toteutuu

Tapasin juuri viiden tunnin ajan toimittajaa, jonka olen katsonut taitavaksi ja luotettavaksi. Hän otti asiakseen teidän ja minunkin asiani, blogin sisällöt ja teidän viestinne. Haluan aluksi avata juttuja kunnolla vain yhdelle tarkoin valikoimalleni toimittajalle. Syy alun varovaisuuteeni käy vielä selväksi. Kukaan ei tiedä, miten syvällä korruptio on maassamme.

Jopa jotkut minuun yhteyttä ottaneet henkilöt ovat paljastuneet – joko lukijoiden varoitusten tai omien kontaktieni avulla – joksikin muuksi, kuin minä olivat minulle esiintyneet. Jo pelkästään tämän takia haluan asialle aluksi ainoastaan yhden toimittajan. Koko alkava laaja selvitystyö kestää pitkään ja ehdin kyllä myöhemmin niitä haastatteluita antamaan mahdollisimman monelle. 

En siis toistaiseksi anna haastatteluja muille toimittajille. En myöskään lähde vieraaksi podcasteihin tms. ennen kuin tilanne alkaa selkiytyä ja ensimmäiset syvemmin asioita penkovat uutiset on julkaistu. On myös hyvä antaa pölyn hieman laskeutua, jotta asia pysyisi raameissaan.

Tämä on oma päätökseni eikä asiassa ole mitään henkilökohtaista ketään kohtaan. Ymmärrätte varmasti, että väärin valikoituun haastatteluun tai podcastiin osallistuminen voi pahimmillaan haitata erittäin tärkeää asiaa. 

Uskon kyllä, että saamme aikaan paljon upeita muutoksia, saamme viimein oikeutta mahdollisimman monelle. Mädät yksilöt pois poliisista! Toivottavasti sitä kautta saamme maahamme jälleen poliisin, johon voi oikeasti luottaa; ettei ole syytä pelätä, millainen partio sieltä nyt tulee. ❤

Edelleen teidän tarinoitanne tarvitaan. Jokaisella aidolla tarinalla on merkitystä! Lisään tänään tai viimeistään huomenna blogin sähköpostiksi myös Protonmailin. Kerron uuden osoitteen, johon voitte kirjoittaa. Tämä ihan vain siksi, että teidän kertomanne tarinat pysyisivät takuulla turvassa. Käsittelen jokaisen viestin äärimmäisellä luottamuksella.

Uskon varsinkin poliiseilla olevan tajuton paine kirjoittaa minulle. Nouskaa seisomaan ja taistelemaan siitä, minkä vuoksi haitte aikanaan poliisikouluun!

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

6 vastausta artikkeliin “Oikeus toteutuu

 1. Varmasti saat paljon postia ja kannustusta. Kannustamisen hengessä lähetän minäkin tämän viestini. Jatkossa on tarkoitukseni kertoa selvästi poliisijohtoisesta omitusesta, systemaattisesta vainoamisesta, kiusaamisesta ja mustamaalaamisesta, jonka kohteena olen ollut vuosikausia tietämättä syytä. Jostain lienee vain suutahdettu tai vedetty herne nenään. Kuitenkaan koskaan en ole epäiltynä tai kiinniotettuna mistään.

  Asiaan liittyy runsaasti törkeää perusoikeuksien loukkaamista. Kuitenkaan en ole pyynnöistäni huolimatta päässyt paikallisen poliisijohdon kanssa keskustelemaan asiasta (Hämeen poliisilaitos Ilkka Koskimäen ollessa päällikkönä). Olen myös kysynyt asiasta suoraan poliisiylijohtaja Kolehmaiselta sähköpostitse, mutta eipä ole vaivauduttu vastaamaan.

  Tietysti laillisuusvalvontaa (oikeuskansleri, oikeusasiamies) olen myös yrittänyt, mutta asia ei mene eteenpäin, koska kyseinen valvonta kysyy asiaa vain poliisilta, ei minulta. Mahdollisesti toiminta on jossain määrin tuttua sinullekin, tuskin olen ainoa kohde Suomessa. Tämä nyt alustavasti, selvitän asiaa jatkossa tarkemmin eli palataan asiaan.

  Tykkää

 2. Toivon että sun tarinaa tullaan seuraamaan pitkäaikaisesti. Dokkari yms. Jokaisen yhteiskunnan valtio on niin hyvä kun se armeija ja poliisi. Ja armeija ja poliisi eli yhteiskunta tekee sulle just niinku tahtoo. Ja mulle ja kaikille. Se että suomalainen luottaa poliisiin nyt meinaa että jos sen luottamuksen päälle paskotaan tarpeeksi, niin jäljelle jää yhtä hieno maa kuin Syyria on näinä aikoina. Mä toivon sulle varjelusta ja siunausta vaikken uskovainen ole.

  Respect.

  Ps toivoisin voivani auttaa mutta en tiedä miten.

  Oon jakanu plogin ja puhunu aiheesta. Jotkut fiksut on aika pessimististä sun asian suhteen. Toivottavasti sun toimittaja pitää susta huolta.

  Liked by 1 henkilö

 3. Toivottavasti olet löytänyt sellaisen toimittajan, johon voit tosiaan luottaa. Nimittäin monen toimittajan ja varsinkin median luottamus on tänä päivänä täysi nolla, eikä tosiaan aivan syyttä suotta. Toki nyt ns. ”toimittelijalla” sekä hänen takanaan olevalla medialla on mahdollisuus parantaa luottamustaan lukijoihinsa.

  Liked by 1 henkilö

 4. Hyvä itse sain kultamunan naarmuttamisesta 2v6kk ehdotonta, poliisi vedätti ensikertalaista kuulusteluissa oikein kunnolla, ja jätti todistajani 2vuodeksi kuulematta, sanoivat kyllä out of record, että mutiaisten asioihin jos puuttuu negatiivisesti virka lähtee vain velka jää

  Tykkää

 5. Poliisit-sivuilla kirjoitit näin…ja se Afrikan ”sätkä” on ainut….

  Noh niihin päihdeongelmiin on ihan muut syyt olemassa. Voin ihan rehellisesti tässä avautua että oon mt sairauksien myötä nähny molemmat puolet. Sinisen ja pahoina vuosina juossut sit karkuun. Mulla meni suoraan brenkusta subuun. Samaa sano jokainen kaveri kaduilla. Steballa, piritorilla, subutorilla yms samat jutut. Vittu se krapuloiden määrä ni pakko oli korjaa bentsoilla. Pakko oli korjaa kovilla.
  Ja jatkona:
  Nonni. Mä sanon et jos brenkkuun en olis koskenut olis elämä menny toisin. Dulla on aina ollu satunainen itellä. Brenkun takia on tullu oltua katkolla. M Bändi rundit menee antabuksen voimalla. Siitä ongelmasta en koskaan pääse eroon. Pilveä käytän pari kertaa kuukaudessa max. Ja koskaan ei ole tullu pakkoa saada sitä aamulla refloihin tai darroihin.

  Tykkää

  1. Mikähän pointti Jake näissä sun kommenteissa on? Kyllä, se Afrikan sätkä oli poliisina ainoa. Se mitä olen käynyt läpi pahimmillaan sairastumisen jälkeen, en ole koskaan peitellyt tai piiloitellut. Noista ajoista mistä kirjoitat on vuosia, enkä todellakaan ollut silloin enää poliisina. Olen asiasta kirjoittanut omalla nimelläni ja taustoillani ihan mm Ylen uutiskommentteihin. Jos olet sama mies, kuin kommentoimassa naisten ahdistelun olemattomuutta, niin ei tämän blogin tarkoitus ole olla yhden katkeran poliisin paikka avautua ja keksiä minusta kaikki mahdollinen. Niille löytyy varmasti ihan omat palstat.

   Näistä asioista olen avoimesti puhunut ja kritisoinut hoitoa yms monessa yhteydessä. Poliisina meni tosiaan vain yksi sätkä, enkä ole omilla FB sivuillani edes yrittänyt piilotella omaa kantaani sen laillistamiseen. Blogi ja oma FB ovat kaksi täysin eri paikkaa. Se ei liity blogiin mitenkään enkä rupea täällä sitä sen enempää mainitsemaan kuin juttuihin littyen on ollut pakko. Jos näin koville ottaa minun tekstini ja nyt kaiken väkisin yrität muuttaa joksikin muuksi, niin mietin vain että miksi..? Tämä aihe blogissa olkoon nyt käsitelty ja pitäydytään aiheessa.

   YT Joakim

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: