Blogin sähköpostin muutos ja pari tärkeää huomiota

Olen muuttanut blogin sähköpostin turvatakseni mahdollisimman hyvin kirjoittamianne tarinoita ja arkaluontoisia asioita joita kerrotte kohtaamisistanne poliisin kanssa. Tällä tavoin pystyn suojaamaan teidän tekstejänne jatkossa vieläkin paljon paremmin arvoisat lukijat.

Uusi osoite on siis sama kuin aiemmin, mutta eri pohja. Eli uusi sähköpostiosoite on poliisienrikokset@protonmail.com Tottakai vanha osoite jää myös voimaan, jossa on paljon tekstejänne, joihin en ole vielä ehtinyt vastamaan tai tutustumaan.

Te, jotka tulette kirjoittamaan jatkossa minulle, kirjoittakaa tuohon uuteen osoitteeseen. Sen verran mitä tiedän ja myös osa lukijoista on kirjoittanut minulle, niin Protonmailin pitäisi olla yksi turvallisimmista sähköposteista juuri nimenomaan pitämään ne arkaluontoiset ja kipeät jutut, joita kerrotte ainoastaan minun tiedossani. Eli sinne voitte täysin huoletta kirjoittaa tarinoitanne ilman pelkoa, että joku niitä pääsisi kaivelemaan muu kuin minä. Osan viesteistä näytän tälle tarkoin valikoidulle toimittajalle, jotta saisitte oikeutta hyvät ihmiset. Mitään ei tulla julkaisemaan, eikä yhtään nimeä tulla koskaan mainitsemaan ensin keskustelemalla teidän kanssanne.

Toinen asia on, että kun kirjoitatte blogiin kommentteja, oletan että ne on tarkoitettu nimenomaan saatettavaksi näkymään kaikille lukijoille. Jos taas haluatte yksityisesti kirjoittaa minulle luottamuksella, laittakaa sähköpostia tuohon osoiteeseen jonka laitoin. Jos tahdotte, että kirjoituksenne näkyvät kaikille lukijoille, niin sitten käyttäkää kommentointia tekstien yhteydessä. Mainitsen tämän koska pari tapausta on tullut, jossa on mennyt kirjoittajalla oma teksti väärään paikkaan omalla nimellään. Lähtökohtaisesti julkaisen jokaisen blogiin kirjoitetun kommentin.

Edelleeen muistutan myös siitä, että koska blogi on pelkästään viikon aikana saanut lähes puoli miljoonaa lukukertaa, vastauksissa kestää. Teen tätä kaikkea täysin yksin ja jostain on myös se elanto saatava. Eli en voi tehdä hommaa aamusta iltaan ja auttaa jokaista, vaikka kuinka haluaisinkin niin tehdä.

Muistutan vielä myös siitä, etten tule kirjoittamaan kun näistä kahdesta blogin osoitteesta. Jos joku esiintyy minuna, kertokaa siitä välittömästi minulle.

Yksi erittäin tärkeä asia josta haluan mainita on, että minun Facebook sivuni on oma henkilökohtainen sivuni. Minulla on paljon vahvoja mielipiteitä yhteiskunnallisista asioista. Blogi on täysin irrallinen asia FB sivustani, vaikka siellä kirjoitankin blogista nyt toki paljon kun se on tuore ja paljon ollut esillä.
Olkaa ystävällisiä ja älkää tulko sinne kirjoittamaan omia ajatuksianne mm Korona tilanteesta, siitä mikä puolue on paras, maskeista tms. Ne eivät liity mitenkään blogiini. FB sivuni ovat musiikkijuttujeni vuoksi avoimet ja minut voi laittaa seurantaan siellä mikäli kiinnostaa. Kirjoituksiani saa myös jakaa Facebookissa. Ymmärrän, että todella moni seuraa minua, mutta muistakaa, että teen musiikkia jonka vuoksi FB sivuni ovat avoimet ja että minulla on vahvoja mielipiteitä monestakin asiasta ja on surullista jos esim Korona keskustelut rupeavat viemään siellä tilaa itse asialta, eli blogilta.

Blogin aihe on äärimmäisen tärkeä ja jokunen on ollut hämillään kun en olekaan ajatellut samoin jostakin, kuin itse olisivat toivoneet. Olen ihminen siinä missä muutkin. En myöskään ole poliitikko enkä yhteiskunnallinen vaikuttaja tai muukaan virkamies, jolla olisi paikka politiikassa tai puolueessa.

Pidetään blogi sellaisena, kuin sen tarkoitus on alunperin ollutkin,

Mahtava alkavaa viikkoa tasapuolisesti jokaiselle lukijalle!

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

One thought on “Blogin sähköpostin muutos ja pari tärkeää huomiota

 1. Pakko todeta tähän senverran, että sellainen käsite kuin turvallinen sähköposti, ei ole tällä planeetalla olemassa.
  Viestin lähtöpiste ja kirjoittaja on mahdollista salata aukottomasti, mutta vain siinä tapauksessa, että oikeasti tietää mitä on tekemässä.

  Minkään viestin s i s ä l t ö ei ole turvassa, mikäli se kulkee verkon kautta, kysymys on ajan funktiosta, kaikki kryptaukset aukeavat, kun käytettävissä on riittävästi aikaa sekä resursseja.

  On hyvä muistaa, että maassamme toimii niinsanottu cyberturvallisuus keskus, sekä on hyvä muistaa, että maailman tehokkaimmat tiedustelujärjestelmät ovat käytettävissä supertietokoneineen, kysymys on vain siitä, annetaanko toimeksianto ja siitä, kuka sen antaa.

  Globaalin korruption mittakaavassa puhutaan pelkästään rahoituksen osalta rajattomista resursseista käytännössä, miljardi biljoonaa on vain rivi numeroita, ei mikään hidaste.

  Lopulta ratkaisee motivaatio, mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja miksi tapahtuu, kuten senkin, miksi jotakin ei tapahdu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: