Blogin sähköpostiosoitteen muutos ja pari muuta tärkeää huomiota

Olen lisännyt blogiin toisen sähköpostiosoitteen. Näin pystyn suojaamaan tekstejänne entistä paremmin, arvoisat lukijat. Olettehan kirjoittaneet luottamuksellisia tarinoita, jotka sisältävät arkaluontoisia asioita kohtaamisistanne poliisin kanssa.

Uusi osoite on osin sama kuin aiemmin mutta eri palvelussa. Uusi sähköpostiosoite on poliisienrikokset@protonmail.com. Vanha osoite jää myös voimaan, koska siellä on paljon tekstejä, joihin en ole vielä ehtinyt tutustua tai vastata.

Lukijoiltakin saamieni tietojen mukaan Protonmailin pitäisi olla yksi turvallisimmista sähköpostipalveluista pitämään juuri arkaluontoiset ja kipeät jutut ainoastaan minun tiedossani. Sinne voitte kirjoittaa tarinoitanne ilman pelkoa, että joku muu pääsisi lukemaan niitä. Osan viesteistä näytän tarkoin valikoidulle toimittajalle, jotta saisitte oikeutta hyvät ihmiset. Mitään ei julkaista eikä yhtään nimeä koskaan mainita ilman, että on keskusteltu asiasta ensin kirjoittajan kanssa.

Toinen asia: kun kirjoitatte blogiin kommentteja, oletan että ne on tarkoitettu nimenomaan näytettäviksi kaikille lukijoille. Jos taas haluatte kirjoittaa minulle luottamuksella, laittakaa postia jompaankumpaan blogin sähköpostiin. Jos tahdotte, että kirjoituksenne näkyvät kaikille lukijoille, niin käyttäkää entiseen malliin tekstin yhteydessä olevaa kommenttikenttää. Mainitsen tämän hyvästä syystä: pariin kertaan kirjoittajilla on mennyt teksti vahingossa omalla nimellä väärään paikkaan, koska lähtökohtaisesti julkaisen jokaisen asiallisen blogiin kirjoitetun kommentin.

Muistutan myös vastauksissani kestävän, koska blogi on saanut pelkästään viikon aikana lähes puoli miljoonaa lukukertaa. Teen tätä yksin ja jostain on myös elanto saatava. En voi tehdä hommaa aamusta iltaan ja auttaa jokaista, vaikka kuinka haluaisinkin.

Vielä pari muistutusta, kun muistuttelemaan alettiin: en kirjoita kuin näistä kahdesta blogin sähköpostiosoitteesta. Jos joku esiintyy minuna, kertokaa heti minulle.

Facebook-sivuni on henkilökohtainen. Minulla on paljon vahvoja mielipiteitä yhteiskunnallisista asioista. Blogi on kokonaan FB-sivustosta irrallinen asia, vaikka kirjoitankin siellä blogista paljon, kun se on tuore ja ollut paljon esillä.

Olkaa ystävällisiä älkääkä kirjoittako sinne ajatuksianne esimerkiksi koronatilanteesta, siitä mikä puolue on paras, maskeista tms. Ne eivät liity mitenkään blogiini. FB-sivuni on musiikkijuttujeni vuoksi avoin ja minut voi laittaa seurantaan, mikäli se puoli kiinnostaa. Kirjoituksiani saa myös jakaa Facebookissa. Ymmärrän hyvin monien seuraavan minua, mutta muistakaa, että teen myös sitä musiikkia ja on surullista, jos esimerkiksi koronakeskustelut rupeavat viemään tilaa itse asialta, blogilta.

Blogin aihe on äärimmäisen tärkeä ja jokunen on ollut hämillään, kun en olekaan ajatellut jostakin kysymyksestä kuin he olisivat toivoneet. Olen ihminen siinä missä muutkin. En ole poliitikko enkä yhteiskunnallinen vaikuttaja tai muukaan virkamies, jolla olisi paikkaa politiikassa tai puolueissa.

Pidetään blogi alkuperäisen tarkoituksensa mukaisena

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

One thought on “Blogin sähköpostiosoitteen muutos ja pari muuta tärkeää huomiota

 1. Pakko todeta tähän senverran, että sellainen käsite kuin turvallinen sähköposti, ei ole tällä planeetalla olemassa.
  Viestin lähtöpiste ja kirjoittaja on mahdollista salata aukottomasti, mutta vain siinä tapauksessa, että oikeasti tietää mitä on tekemässä.

  Minkään viestin s i s ä l t ö ei ole turvassa, mikäli se kulkee verkon kautta, kysymys on ajan funktiosta, kaikki kryptaukset aukeavat, kun käytettävissä on riittävästi aikaa sekä resursseja.

  On hyvä muistaa, että maassamme toimii niinsanottu cyberturvallisuus keskus, sekä on hyvä muistaa, että maailman tehokkaimmat tiedustelujärjestelmät ovat käytettävissä supertietokoneineen, kysymys on vain siitä, annetaanko toimeksianto ja siitä, kuka sen antaa.

  Globaalin korruption mittakaavassa puhutaan pelkästään rahoituksen osalta rajattomista resursseista käytännössä, miljardi biljoonaa on vain rivi numeroita, ei mikään hidaste.

  Lopulta ratkaisee motivaatio, mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja miksi tapahtuu, kuten senkin, miksi jotakin ei tapahdu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: