Sairaudesta

Kirjoitan tännekin nyt saman, mitä Facebookin blogi sivuille aiemmin olen laittanut. Olen tosiaan ollut nyt neljättä viikkoa erittäin kipeä fyysisesti. Rajuja terveysongelmia alkoi ilmaantumaan kuukausi takaperin ja olen taistellut nyt oman terveyteni kanssa päivittäin. Pahimmillaan ei ole happi kulkenut lainkaan ja monia muitakin ongelmia on kehossa ollut.

Tämän vuoksi en tosiaan ole nyt kyennyt kirjoittamaan mitään, saatikka perehtymään sähköposteihinne. Kun tästä paranen, niin blogi jälleen jatkuu ja alan käymään sähköposteja läpi. Nyt on pari päivää vointi mennyt parempaan päin ja päätin tulla tänne kirjoittamaan, että blogi ei tosiaankaan ole kuollut. Olen ollut vain todella kipeä. Isoja asioita on tulossa piakkoin ja toivottavasti tästä nyt oikeasti alkaisi paranemaan. Jotain todella omituista on kehossa ollut, kun pahimmillaan ei ole pystyssä pysynyt. Blogin elämä ja jutut takuulla jatkuvat kun paranen, vielä ei uskalla nuolaista, sillä pari kertaa on kovaa tipahtanut terveys takaisin, kun on paremmalta näyttänyt.

Loppuun haluan toivottaa poliisille paljon voimia ja jaksamista surullisen tapauksen vuoksi. Poliisia oli ammuttu toissapäivänä ja poliisi on tapauksesta ollut todella vaitonainen, todella hyvästä syystä varmasti. Sellaista ei kukaan varmasti toivoisi koskaan näkevänsä, sillä poliisi on maassamme kuitenkin suojaamassa meitä kaikkia. Surullinen tapaus ja varmasti myös rankka niille, jotka ovat joutuneet tilanteen ratkaisemaan. Ylipäätäänkin lyhyen ajan sisään on rajusti väkivalta lisääntynyt poliisia kohtaan, joka on todella perseestä näin suoraan sanoen. Toivotaan että suuntaus todellakin muuttuisi ja poliisi saisi edes suht turvallisesti suorittaa todella haastavia tehtäviä, joiden eteen päivittäin joutuvat. Poliisi on ainoa viranomainen ja työntekijä, jonka tehtävä on kohdata väkivaltaa ja uhkia työssään. Palkka on pieni ja resurssit kuten on nähty, ovat jälleen täysin alimitoitetut.

Herätkää siellä johdossa ja Poliisihallituksessa nyt viimeinkin näihin resurssiasioihin, ettei aina mene samalla kaavalla, että budjettiesityksen jälkeen alkaa tulla julkisuuteen ulostuloja, ettei töitä enää kyetä suorittamaan! Johdon tehtävä on pitää huoli työntekijöistään ja siitä, että työturvallisuus säilyy ja myös kansa voi kokea, että poliisin saa avuksi tarvittaessa. Jos nykyinen johto ei siihen kykene, niin koko pakka vaihtoon siellä. On se kumma että sitä kuuluisaa munaa löytyy mm somepoliiseilta enemmän sanoa asioita ääneen, kuin niiltä, joiden kuuluisi resursseista ja inhimillisestä työtaakasta pitää huoli.

Erään kovan poliisin tuoreita sanoja lainaten ”Ennen johtoa joutui sietämään, nykyään sitä joutuu kestämään”. Herätkää nyt siellä viimein, jotta ei yhteiskunnan tärkeimmät tukipilarit pala loppuun ja vaihda alaa!

Tosiaan blogin Facebook sivua päivitän huomattavasti enemmän myös pienemmillä jutuilla, kuin blogia, jottei tänne tule liian paljon aiheesta poikkeavaa ylimääräistä. Kiinnostuneille sivu löytyy täältä: Siellä mm postausta lokitietojen tarkastus tutkinnasta, jossa on jo kulunut epäilyttävän kauan.
https://www.facebook.com/Poliisirikokset

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

One thought on “Sairaudesta

  1. Oletkohan joutunut itse tämän poliisivainon kohteeksi? GS:n elin gans stalking uhrit puhuvat juuri tästä, että aiheutetaan sairauksia tarkoituksella! Voimia sekä valoa ja rakkautta tervehtymiseen!

    En usko yhtään rehellisesti näihin ajojahteihin. Jos poliisi minua lähtisi jahtaamaan, kyllä se Suomessa tulisi ihan juridisia teitä pitkin. Onneksi emme sentään ole Venäjällä ☺️

    Yt Joakim

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: