Helsingin Sanomien artikkeli joka kannattaa lukea

Erittäin hyvä artikkeli Helsingin sanomilta. Kuten blogissakin olen kuvaillut, oli kentällä sääntö kirjoittaa virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta juttu, jos partiolla meni hommat överiksi. Siinä on mahdotonta yhden ihmisen todistaa kahta poliisia vastaan, jos muita todistajia tai kameratallenteita ei ole. Myös Blue wall of silence termi on edelleen varmojen tietojen mukaan jopa poliisikoulussa opetettu asia: Omasta työkaverista ei puhuta, vaikka olisi tehnyt mitä .

Aikanani esim Ulkomaalaisyksikössä, jossa rasismi kuulemma tänäkin päivänä kukkii rajulla tavalla, ei ollut mahdollista valittaa työtoverin väärin käytöksistä. Niistä hyvänä esimerkkinä Afrikan reissut, joista olen blogissa kertonut, joissa tietyillä henkilöillä oli omat hyvin vahvat edut suunnitella, toteuttaa ja päästä niille- Jotta pääsivät maihin, missä naiset ja viina molemmat olivat halpaa ja valtion maksamat päivärahat kattoivat pitkälti kulut. Rajuja juttuja ja tämä on varmasti nyt alkua tuleville kovasti odotetuille jutuille, joista olenkin useasti maininnut. Kannattaa lukea artikkeli ja miettiä tarkkaan toimittajan sanoja. Hiljaiseksi se vetää.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008229670.html

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

2 vastausta artikkeliin “Helsingin Sanomien artikkeli joka kannattaa lukea

  1. Mystinen 30-vuotiaan putkakuolema viimeksi eilen. Näitä tulee julkisuuteen muutama vuodessa. Paljonkohan näitä ihmekuolemia todellisuudessa tapahtuukaan samoissa oloissa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: