#PoliisiEiSaaValvoaItseään sekä tuleva kansalaisaloite

Loin juuri blogin Twitteriin twiitin, jossa pyydän jokaista, joka on sitä mieltä, että poliisille pitäisi saada riippumaton ulkopuolinen valvonta, tykkäämään ja jakamaan twiitin. Tämä on vasta alkua tulevalle, mutta tärkeä asia näyttää nyt ennakkoon. Ensi viikolla alamme työstämään kansalaisaloitetta asiasta ihan tosissaan. Jos jollakulla on osaamista ja taitoa siihen, saa kirjoittaa blogin sähköpostiin. Jokainen auttaja, jolla on kunnollista tietoa ja osaamista, on tärkeä asian kannalta ❤

Uskon, että blogin voima ja seuraajat kykenevät siihen, että Poliisihallituksen koskemattomuus ja lain yläpuolella vapaa seilaaminen saataisiin viimeinkin päätökseen.

Poliisi valvoo ihan kaikkea, mutta ei anna valvoa itseään. Kysymys kuuluu miksi?

Kyllä tässä maassa on henkilöitä, jotka osaavat suorittaa esitutkinnan ja ovat organisaation ulkopuolella ilman mitään liitoksia kehenkään. Vieläpä huomattavasti paremmin, kuin on nyt medioista saanut lukea jäätäviä virheitä ja rikosten peittelyitä, kun on ollut kyse poliisien rikosepäilyistä.


Poliisihallitus on liian kauan tottunut siihen, ettei kukaan pääse tutkimaan heitä ja heidän yhteyksiä esimerkiksi syyttäjiin.

Kansa ei enää jaksa katsoa selittelyitä ja peittelyitä. Mitta on tullut täyteen ja on aika näyttää se mielipide massan voimalla!

Twiitti löytyy tästä. Jos olette asiasta samaa mieltä kanssani, käykää tykkäämässä ja jakamassa eteenpäin. Tägillä: #PoliisiEiSaaValvoaItseään

Muutoin hyvää isänpäivää kaikille iseille ja mukavaa sunnuntaita kaikille.

Me tulemme saamaan maahamme paremman ja luotettavamman poliisin. En itse ainakaan tule luovuttamaan tässä taistelussa. Tämä kaikki ei millään onnistuisi ilman teitä. Me teemme tästä maasta paremman nimenomaan yhdessä.

Suomi ei todellakaan ole maailman vähiten korruptoitunut maa. Täällä vain on totuttu ottamaan lokaa niskaan ja pitämään turvat kiinni kumarassa kulkien. Nyt on tosiaankin aika suoristaa se kuuluisa selkäranka.

https://twitter.com/Poliisienrikok1/status/1459811721170898946?t=S6g8MTLST2qHlAcreyd9UA&s=19&fbclid=IwAR3sDhSfblwZ_RIXsNhk3zryuGXBdgt8wuOY12ujIWdAgItmIwDEz6XFraQ

Julkaissut poliisirikokset

Olen 39 vuotias mies Helsingistä. Tosiaan entinen poliisi kuten etusivulla kerron. Nykyään teen musiikkia ja yritän elää mahdollisimman hyvää elämää masennuksen kanssa joka aikanaan laukesi poliisina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: